מתי: 1.7
איפה: איצטדיון רמת גן
כמה: 250-1000 שקלים
למה: הזמר הבריטי בעל הקול הצרוד התחיל את הקריירה שלו עוד בשנות השישים, תחילה עם The Jeff Beck Group ועם להקת Faces, שתי להקות שנחשבות למשפיעות בהתפתחות הרוק הכבד, הפאנק רוק וגם הבלוז רוק. מאוחר יותר המשיך רוד סטיוארט בקריירת סולו שנמשכת עד היום.
לאורך השנים הוציא סטיוארט סינגלים שהפכו ללהיטי ענק בינאלומיים, כמו Da Ya Think I'm Sexy, Sailing, Have I Told You Lately, I Don't Want to Talk About It ועוד רבים וטובים. בבריטניה הוא זכה למרבית הצלחתו, ועד כה הגיעו 6 מאלבומיו לפסגת מצעדי המכירות ו-62 מהסינגלים שהוציא הפכו ללהיטים. על-פי בדיקה משוערת שערכה רשת הבי.בי.סי מכר סטיוראט עה היום למעלה מרבע מיליארד אלבומים, מה שהופך אותו לאחד מהזמרים הנמכרים ביותר בעולם.
סטיוארט הוא בעל עיטור מסדר האימפריה הבריטית, זוכה גראמי וחבר בהיכל התהילה של הרוקנרול.
אם כל זה לא מרשים אתכם, כדאי לציין שאיש אחד בשם אלטון ג'ון, שהולך לבקר פה גם, אמר על סטיוארט כי הוא זמר הסול הלבן הכי טוב שיש.