לא די בכך שוויאריאל חווה עונה נוראית, שלא לדבר על מזעזעת, הרי שהיום (חמישי) הצוללת הצהובה התבשרה כי חלוצה האיטלקי ג'יוזפה רוסי סובל מקרע ברצועות הברך וייעדר כחצי שנה מהמגרשים.
רוסי נפגע בברכו הימנית במהלך התבוסה אמש לריאל מדריד (3:0) והוחלף בדקה ה-60. הבדיקות שנערכו היום לשחק גילו כי עליו לעבור ניתוח שישבית אותו לתקופה ארוכה. אגב, ויאריאל חסרה גם את חלוצה הברזילאי נילמאר שפצוע גם כן וייעדר עוד חודש לפחות.
מדובר כאמור במכה קשה מאוד עבור הקבוצה של חואן קרלוס גארידו. רוסי הבקיע אשתקד 32 שערים בכל המסגרות וכבר היה מבוקש בקאמפ נואו. העונה הבקיע שלושה שערים בליגה מתוך השבעה בסה"כ של קבוצתו.
הצוללת הצהובה פתחה רע מאוד את העונה והיא מדורגת מתחת לקו האדום עם 7 נקודות בלבד מתוך 27 אפשריות. גם בליגת האלופות הספרדים מתקשים והם מדורגים במקום האחרון בבית המוות הכולל את באיירן מינכן, נאפולי ומנצ'סטר סיטי.