X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   חדשות
אוהד קדוסי הרים את הרשת בדקה ה-19. פייגנבוים עדיין ללא 3 נקודות
▪  ▪  ▪
קדוסי. סכנין ממשיכה לדהור

זאת שעולה וזו שיורדת: גם משחקי אמצע השבוע לא עצרו את בני סכנין. הקבוצה של שלומי דורה גברה הערב (רביעי) 0:1 על עירוני רמה"ש המדרדרת באצטדיון וינטר ורשמה את ניצחונה הרביעי ברציפות. בעקבות הניצחון התבססה סכנין במקום הרביעי בטבלה וכפי שזה נראה כרגע, קשה לראות מישהו שיוריד אותה מצמרת הליגה.

לטבלה, לוח המשחקים ויתר החדשות בעמוד ליגת העל

שער בודד של אוהד קדוסי המשתפר (6 שערי ליגה) הספיק הפעם לקבוצה מהמגזר שלא הציגה כדורגל גדול, אבל שוב הייתה יעילה מאוד ולא פחות חשוב מכך: מוחמד קנדיל סיים משחק שלישי ברציפות עם שער נקי. נראה כי סכנין ייצבה את ההגנה שלה, שספגה 7 שערים בשני המחזורים הראשונים של העונה, אבל מאז ממעטת לספוג.

רמה"ש מנגד קיבלה הרבה מאוד מחמאות, אבל בתקופה שמומי זפרן אימן אותה. בארבעת המחזורים האחרונים, מאז לקח שייע פיינגנבוים את המושכות בגרונדמן, הקבוצה לא מצליחה לנצח ומשהו לא טוב עובר עליה. הרבה קרדיט הוענק למשחק ההתקפה של רמה"ש, אבל הירידה ביכולת של ברוך דגו, אלן מסודי ותומר סוויסה מורגשת. ב-4 המשחקים האחרונים הקבוצה הבקיעה רק שני שערים והערב ספגה הפסד ראשון אחרי 10 מחזורים רצופים. שייע צריך לעורר את החניכים החדשים שלו.

מהלך המשחק
המחצית הראשונה הייתה משעמם למדי עם יתרון קל לאורחים. אחרי פתיחה יחסית חלשה, קיבל אוהד קדוסי כדור מצויין בתוך ה-16 מקוסטדין אזארוב. החלוץ הישראלי המחונן ירה כדור חזק ומדוייק לרשת הגבוהה של גל ניר וקבע 0:1 לזכות סכנין. שער מספר 6 העונה לקדוסי. עד לסוף המחצית המשחק נרגע.

מחצית שניה חלשה ברמת השרון. בדקה ה-63 אורי שטרית הגיע לכדור קרן של חאמד גנאים אבל הבעיטה שלו נבלמה. 7 דקות חלפו, בוטבול מסר רוחב, הכדור פגע בויצמן וחמק ליד הקורה. עד לסיום שום דבר מרגש לא קרה על הדשא. 0:1 לסכנין, ניצחון רביעי ברציפות.

הרכבים
עירוני רמה"ש: גל ניר, נאור פסר (אורן ניסים/46), יניב לביא, סביטי ליפניה, אמיר נוסבאום, גיא ליפקה, יוסי אופיר, משה אבוטבול, ברוך דגו, אלן מסודי, תומר סוויסה.

בני סכנין: מחמוד קנדיל; עודד אלקיים, עלא אבו סלאח, עידן ויצמן, אורי שטרית; ג'ואל דמאו, חאלד חלאיילה, מהראן ראדי, אחמד קאסום; אוהד קדוסי, קוסטדין אזארוב.

תאריך:  28/12/2011   |   עודכן:  28/12/2011
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
עופר וולפסון
מ-2006 חלה עליה של יותר מ-40% במחיר השמן בישראל לכל סוגיו    חשש לזיופים - 16 חברות מכרו שמן שאינו עומד בתקן הישראלי
איתמר לוין
המדינה: חוקרים פרטיים שכרו שחקנית כדי שתביים מצבים אינטימיים עם איש יחסי הציבור החרדי, בניסיון לסחוט אותו במסגרת מאבקי השליטה בעמותת "מאיר פנים"
איתמר לוין
ח"כ אריאל מציע שנציב התלונות ימונה בידי שר המשפטים בהתייעצות עם פרקליט המדינה, לפי המלצת ועדה ציבורית בה לא תהיה נציגות לפרקליטות; יוכל להמליץ לפטר פרקליט
עופר וולפסון
הצי החמישי של חיל הים האמריקני, הממוקם בבחריין, הודיע כי יפעל נחרצות לסכל כל ניסיון של האירנים לפגוע בזרימת הנפט במיצר    האירנים איימו בסגירת המיצר במידה ויוטלו נגדם הגבלות על יצוא הנפט
איתמר לוין
מציע לקבוע בחוק, כי חומר מודיעיני שאינו חיוני להגנתו של נאשם, לא יימסר לו אלא באישור מיוחד של ביהמ"ש    הנימוק: חשש שארגוני פשיעה יעשו שימוש במידע
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il