גיליון "מטיילים" מבית מסע אחר מוקדש החודש רובו ככולו לטיולי אוכל באירופה. בגיליון ניתן למצוא, בין היתר: כתבה על אוכל איטלקי מיוחד באומבריה, חבל ארץ לא מתוקשר באיטליה,
סיפורם של שוקי אוכל בהולנד ויוון, רשימה של אביטל ענבר על אוכל בסקי - מאכלי דגים ופירות ים, טאפאס ברים ומסעדות עטורות כוכבי מישלן בסן סבסטיאן, סקירה על 10 המסעדות האנינות ביותר בצרפת, בקור מעורר תיאבון בשוק האוכל של פירנצה, סיור קולינרי סביב אגם קונסטנץ ופרטים על כמה וכמה פסטיבלים ראויים של אוכל ויין.
עורכת המגזין, תמר שנקר: "אחד התחומים שכיף לטייל איתו הוא דרך נושא האוכל. החלטנו לגבש את הכתבות בנושא בחבל ארץ מסוים ולא ליצור תפזורת גדולה מידי. לכן נבחרה - אירופה, בעלת מטבחים שונים ומגוונים. כללית התרכזו ההמלצות יותר בחבלי הארץ הכפריים, ופחות הערים הגדולות, אך ניתן למצוא המלצות למסעדות גם בפריס.
המגזין "מטיילים" יוצא ב-12 גיליונות בשנה, מתוכם 4 גיליונות ישראלים והיתר עוסקים ביעד מסוים - מדינה, עיר, חבל ארץ או נושא מסוים. בנושא הנבחר מקבצים הצעות לטיולים בתחום מסוים. לגיליונות של "מטיילים" חיי מדף ארוכים, ובגיליון הנוכחי מדובר בהמלצות לאנשים שתיכנננו את הטיול לאורך זמן, ופחות מתאים להצעות של "טיולי דילים".
הגיליון הבא של "מטיילים" יעסוק בצפון הודו - מהעיר דלהי וצפונה. מיועד למטיילים טיולי עומק בהודו.