X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם "זמן אמיתי" ויקבי רמת הגולן
▪  ▪  ▪

"זמן אמיתי", בית הספר לברמנים, ויקבי רמת הגולן, המובילים את תרבות היין בישראל, יוצאים במיזם חדש, במסגרתו יוקם, לראשונה בישראל, ביה"ס מקצועי למלצרים ולתרבות האירוח תחת השם Waiters.
מתוך סקר שנעשה בקרב מסעדנים, בעלי ברים, בעלי בתי קפה ועוד, עולה הצורך הממשי למלצרים איכותיים, מיומנים, בעלי הכשרה מקצועית וידע בנושאים כגון: יין, אלכוהול, תודעת שירות ויכולת מכירה. ביה"ס יוקם במשותף על-ידי זמן אמיתי - ביה"ס לברמנים ותרבות השתייה, ועל-ידי יקבי רמת הגולן. החיבור בין שני הגופים הללו מבטיח מקסום איכותי של המיזם החדשני.
בנצי אלישע, מנהל אגף השיווק של יקבי רמת הגולן: "כיקב מוביל, החורט על דגלו את עידוד תרבות היין בישראל, מצאנו לנכון להיות שותפים למיזם החדש, ראשון מסוגו בארץ, אשר ישפיע על כל ענף האירוח בשוק הישראלי. אנו מאמינים שהכשרת אנשי מקצוע בתחום המלצרות תתרום לשגשוג תרבות היין והאוכל בישראל ותציע ללקוחות שירות איכותי יותר".
לדברי יואב סוכרי, בעלים בית הספר לברמנים 'זמן אמיתי': בישראל של 2006, בה הגיעו המסעדנות והאירוח לרמת איכות גבוהה מאוד, עדיין נאלצים מעסקים להתפשר ולהעסיק מלצרים שאינם בעלי הכשרה מקצועית, והינם חסרי הידע הדרוש למלצרות מקצועית. התוצאה: כוח אדם שרמתו המקצועית נמוכה, הן מבחינת הידע העיוני והן מבחינת תודעת השירות ויכולות המכירה שלו. היעד המוצהר של בית הספר למלצרים הנו לתת מענה ל"ואקום" אדיר שקיים בכוח האדם בשוק המלצרות והאירוח".
Waiters - ביה"ס למלצרים ולתרבות האירוח, ינוהל על-ידי 'זמן אמיתי' ויקבי רמת הגולן, עם מיטב המרצים מתחום היין והמסעדנות. לזמן אמיתי חברת השמה 'וורקוהוליק', אשר תסייע לבוגרי הקורס במציאת עבודה לאחר סיומו. Waiters יחל לפעול בחודש יולי 06. לפרטים נוספים ניתן להתקשר לטלפון: 1-700-50-50-06.
על יקבי רמת הגולן
יקבי רמת הגולן נוסדו ב- 1983. מאז ומעולם נחשבו כחוד החנית של תעשיית היין האיכותי בישראל. היקב מייצר יינות שולחניים איכותיים מלמעלה מ-20 זנים, תחת הסדרות ירדן, גמלא וגולן, עליהם הוא זוכה בפרסים ובגביעים בתחרויות יין מובילות בעולם.
על זמן אמיתי
זמן אמיתי, בית הספר לברמנים ותרבות השתיה נוסד ב- 1989, ומאז מהווה אוטוריטה בתחום, ומפעיל 5 סניפים בתל אביב, חיפה, ירושלים, באר-שבע ואזור השרון. בנוסף לזמן אמיתי חברת השמה פעילה - וורקוהוליק - המסייעת לבוגריה במציאות מקומות עבודה.

תאריך:  30/05/2006   |   עודכן:  30/05/2006
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il