כ-100 חברות סטארט-אפ צפויות להשתתף בתערוכת טלקום 2002.
בתערוכה ישתתפו גם 22 שרי תקשורת זרים ושר המסחר הבריטי
כ-150 אלף מבקרים צפויים בניהם בכירים מחברות ענק בינלאומיות, 22 שרי תקשורת זרים מלווים במשלחות עסקיות, ממדינות הסוחרות עם ישראל, 8 ביתנים לאומיים לארה"ב, בריטניה ומדינות נוספות, חברות השקעה וקרנות ואנשי עסקים רבים, מהווים תמריץ לחברות הזנק ישראליות להציג בתערוכת טלקום 2002. כ-40 חברות הבטיחו את השתתפותן ולפי הביקוש צופים במתי מו"פ כי לבסוף יופיעו לתערוכה כ-100 חברות הזנק.
תערוכת הטלקום בתאריכים 7-4 בנובמבר תתקיים במרכז הירידים בת"א. בין כ-200 חברות מהארץ ומהעולם המציגות בתערוכה, יוקצה ביתן מיוחד לכ-100 חברות סטארט-אפ ישראליות. את הביתן יוזם ומארגן מתי מו"פ, מרכז התעשייה הישראלית למחקר ופיתוח, בשיתוף המדען הראשי של משרד התעשייה והמסחר. כל חברה תקבל עמדת תצוגה בשטח של 7.5 מ', הביתן כולו יעוצב בעיצוב מיוחד ולחברות המציגות תוענק חשיפה בכל החומר הפרסומי והשיווקי הנלווה לאירוע.
בנוסף להשתתפות בתערוכה תוכלנה חברות הסטארט-אפ להציג מצגת עסקית בפורום של משקיעים פוטנציאליים וחברות הון סיכון, שיתקיים במקביל לתערוכה. דני רוזן, לשעבר מנכ"ל משרד התקשורת וראש ועדת הכנס של טלקום, מסר כי התערוכה מהווה במה מצוינת להצגת טכנולוגיות וחדשנות של תעשיית ההיי-טק מישראל בפני משקיעים וראשי חברות תקשורת מהארץ ומהעולם.
מתי מו"פ - מרכז התעשייה הישראלית למחקר ופיתוח מיסודם של התאחדות התעשיינים ואיגוד התעשייוה הקיבוצית, בשיתוף המדען הראשי במשרד המסחר והתעשייה, הוא גוף מקצועי המתמחה באיתור מידע בתחומים טכנולוגיים ושיווקיים וביצירת שיתופי פעולה בין פרוייקטים ישראליים לבין חברות ומשקיעים זרים.
פרטים והרשמה לביתן:
www.matimop.org.il/telecom2002.