X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מטעם פלדע
▪  ▪  ▪
אדינג הבינלאומית הגיעה לישראל. תשווק על-ידי חברת פלדע, יצרנית מוצרי יצירה עבור בתי ספר וגנים, אשר קיבלה את הזיכיון לשווק את מוצרי החברה בישראל.
חברת EDDING היושבת בהמבורג בגרמניה (משנת 1960), הנה חברה בתחום הפיתוח והייצור של מכשירי כתיבה וטושים מקצועיים. לחברה 20 חברות בנות ברחבי העולם, ומגלגלת מחזור של 180 מיליון דולר בשנה. החברה תופסת נתח של 70% מהשוק הגרמני, ו-35% מהשוק האירופאי - בשוק הטושים, ומשווקת את מוצריה ביותר מ-70 מדינות ברחבי העולם.
חיים שבו, מנכ"ל פלדע, ציין כי חברת אדינג בחרה בפלד לשווק את מוצריה לאור התמחותה וניסיונה בשוק מוצרי היצירה בישראל, והיכרותה את ציבור הצרכנים הישראלי. לדבריו, מוצרי הכתיבה של אדינג נחשבים למוצרי פרימיום בשוק מכשירי הכתיבה המקצועיים - למגזר הפרטי ולמגזר המוסדי/מקצועי. מגוון המוצרים כולל 150 סוגים של טושים מקצועיים ייחודיים בתחומם, כגון: טושים לתחומי התעשיה השונים - עבור תעשיית צמיגים, תעשיית האלקטרוניקה, טושים לשימושים רפואיים - למנתחים ולרנטגן, טושים לתעשיית המזון הקפוא, טושים לכתיבה בתנאים קשים ועוד. בתחום היצירה, לאדינג מגוון רחב של טושים המתאימים לצביעה וכתיבה על כל סוגי המשטחים - בגדים, פנים, פלסטיק, בטון, גומי, קלקר, קרטון, זכוכית, עור, פורצלן ועוד.
עוד ציין חיים שבו, כי בעקבות קבלת הזיכיון על מוצרי EDDING, מרחיבה "פלדע" את פעילותה (כיצרנית המובילה בתחום מוצרי היצירה) גם לתחום מכשירי הכתיבה המקצועיים ובכך מגדילה את היקף פעילותה בשוק מוצרי היצירה והכתיבה - הן בשוק המוסדי והן בשוק הפרטי. לדבריו, הוא צופה כי "פלדע" תתפוס כ-15% משוק מכשירי הכתיבה בישראל תוך השנתיים הקרובות.
תאריך:  07/02/2008   |   עודכן:  07/02/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il