X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מטעם רנואר
▪  ▪  ▪
רנואר [צילום: גיא כושי ויריב פיין]
חברת האופנה "רנואר", הנמצאת בבעלות יוסי ברוש ואלי ברקוביץ', פותחת 5 סניפים חדשים. במסגרת ההתרחבות, תפתח החברה 3 חנויות חדשות וכן תרחיב 2 חנויות נוספות ע"פ הקונספט החדש. סך כל ההשקעה בפתיחת חמשת הסניפים, נאמדת בכ-7.5 מיליון ₪.
במסגרת ההתרחבות אשר תיערך במהלך חודש יוני, רשת רנואר נשים תפתח 2 חנויות בקניון גבעתיים ובקניון עזריאלי שבמודיעין אשר יעוצבו ע"פ הקונספט החדש וישתרעו על פני שטח של 200 מ"ר, כל אחת. רשת רנוארמן תפתח חנות חדשה אחת במודיעין אשר תשתרע על שטח של 150 מ"ר וכן תרחיב את שטח החנויות בקניון עזריאלי בת"א ובקניון מלחה בירושלים.
אריה שיבר, מנהל שיווק ופיתוח עסקי של חברת רנואר, מסר כי: "פתיחתם של חמשת הסניפים החדשים מהווה צעד נוסף בתהליך התרחבותה של חברת רנואר. הסניפים החדשים יעוצבו בקונספט חדש ורענן, בהתאם להלכי הרוח של המותג רנואר שמעניקים לצרכן חווית קנייה ובילוי".
החנויות החדשות יעוצבו על-פי הקונספט הנהוג בחנויות אופנה מובילות בעולם כיום, במסגרתו ניתנים תחת קורת גג אחת פתרונות אופנה כוללים. הסניפים יחולקו למחלקות מתמחות, הכוללות: מחלקת אופנה, מחלקת הנעלה, מחלקת תכשיטים, מחלקת תיקים ועוד.
אודות רנואר
חברת רנואר נמצאת בבעלות אלי ברקוביץ' ויוסי ברוש, החברה מפעילה את רשת חנויות רנואר נשים המונה 46 סניפים, ואת רשת רנוארמן המונה 40 סניפים.
תאריך:  29/05/2008   |   עודכן:  29/05/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il