חברת "פסטה נונה" בבעלות איש העסקים אלי פדידה, מתמחה בייצור של פסטות מפוסטרות טריות איכותיות עם טאץ' איטלקי אותנטי של רביולי, ניוקי ומגוון של רטבים לתיבול הפסטות. בבעלותה מפעל בכרם בן זמרה באזור דלתון שבגליל, המשתרע על שטח של כ-1000 מ"ר ומחזיקה כיום כ-45% בשוק הקמעונאי בתחום מוצרים אלה.
חתמה בימים אלה לראשונה הסכמים לייצוא של כ-8 סוגי רביולי וניוקי (רביולי פרמזן וריקוטה, רביולי תרד, רביולי פטריות, רביולי ארטישוק ופיקורינו, ניוקי תפוחי אדמה, ועוד) ורטבים לתיבול הפסטות לאנגליה וצרפת.
בצרפת ישווקו מוצרי "פסטה נונה" ברשתות "קורפו" ו"אושון" ובאנגליה ברשתות המתמחות בשוק היהודי הכשר. היקף הייצוא יהיה כ-40 טון בשווי כספי של כ-1.2 מיליון שקלים.
מר אלי פדידה צופה שבשנת 2009 תשליש החברה את היקף הייצוא למדינות נוספות במערב ובמרכז אירופה.