X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מטעם מוזיאון המדע ע"ש בלומפילד
▪  ▪  ▪
לילות חמישי עם אמנית מצרפת, הדגמות והדרכות בתערוכות המוזיאון. כניסה חינם. 26 בנובמבר, 3 בדצמבר, 10 בדצמבר - בין השעות 2:00-21:00 בלילה.
באירוע: ג'ודית דרמונט במופע אמנות דיגיטלית - JUNCTION. דרמונט היא אמנית פלסטית צרפתייה שמשלבת בעבודתה בין מוזיקה והקרנות וידאו. עולם הדימויים החזותי של העבודה אותה תציג במוזיאון מושפע מתערוכות בנושא המוח שמתייחסות לאשליות, לתפיסה, למבנה המוח ולתהליכים הקורים בו. מדובר בשילוב בין וידאו ארט פואטי ודימוי מדעי של המוח, יחד עם פרשנות יצירתית של חלומות. ג'ודית עורכת ומשלבת בין מוזיקה קצבית וזורמת לוידאו ארט. המוזיקה שמלווה את תהליך היצירה, מוסיפה לדינמיות של העבודה ומערבת את קהל הצופים בתהליך היצירה, עוטפת אותם והופכת אותם לחלק בלתי נפרד ממנה. מספר המקומות מוגבל. העבודה בתמיכת מרכז תרבות רומן גארי בירושלים. מופעים בשעות 22:00, 23:30, 1:00.
פסטיבל סרטי מדע צרפתיים: בתחומי האסטרופיסיקה, דרווין ומגוון המינים, אדם וסביבה והים התיכון. בתמיכת שגרירות צרפת בישראל.
סיורים מודרכים בתערוכות המוזיאון:
  • דרווין עכשיו - תערוכה במלאת 200 שנה להולדתו של דרווין ו-150 שנה לפרסום ספרו מוצא המינים. בשיתוף המועצה הבריטית ובחסות חברת טבע.
  • המוח במחקר - כיוונים שונים במחקרי מוח עדכניים.
  • עצבים חשופים - צילומי מוח צבעוניים מרהיבים ממעבדות ומכוני מחקר בעולם.
  • אינשטיין - על עולמו המופלא של המדען המפורסם ביותר של תקופתנו.
כמו-כן יתקיימו פעילויות, הדגמות והדרכות בנושאים קולנוע, צילום ותפיסה של אור, צבע ותנועה. כל תערוכות המוזיאון תהיינה פתוחות לקהל.
אירועי חמשושלים במוזיאון הם חלק מאירוע כלל ירושלמי הכולל עשרות מוזיאונים ומוסדות תרבות ברחבי העיר המיועדים לבני נוער, סטודנטים ומבוגרים. האירועים מתקיימים ביוזמה ובתמיכה של עיריית ירושלים וחברת אריאל.
תאריך:  11/11/2009   |   עודכן:  11/11/2009
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il