"פרח אפיה אומנותית" נכנסת לתחום הקייטרינג.
קונדיטוריית "פרח" מרחיבה את תחום פעילותה ופותחת קייטרינג.
"פרח אפיה אומנותית" יצרנית עוגות משובחות, עוגיות ופטיפורים, נכנסת לתחום שירותי הקייטרינג.
הקונדיטוריה הראשונה של "פרח" הוקמה לפני 15 שנה במושב בני עטרות לפני כשנה הרחיבה "פרח" את תחום הקונדיטוריה ופתחה בית קפה ביהוד, (שהצטרף לקונדיטוריה הפועלת ברמת השרון) ולאור הצלחת בית הקפה, החליטה לפתוח קייטרינג גורמה חלבי לאירועים של 50-500 איש.
מחירי הקייטרינג ינועו בין 30-50 $ למנה.
בנוסף, נמצאת פרח במגעים לפתיחת סניף נוסף בירושלים.
לדברי איתי פריזנט, הבעלים של "פרח אפיה אומנותית", התרחבות החברה, ופתיחת שירותי הקייטרינג באה בעקבות דרישת הלקוחות, ומתוך רצון להרחיב את תחום הקונדיטוריה בו מתמחה החברה, ולהיכנס לתחום הקייטרינג החלבי הכשר, שאינו מפותח דיו בארץ.