X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מטעם סמסונג סלולר
▪  ▪  ▪
סמסונג סלולר הינה יצרנית הסלולר הראשונה בעולם אשר רכשה רישיון לשימוש בטכנולוגיה המרחיבה את מיגוון סוגי הרטט בטלפון. חטיבת הסלולר של סמסונג חתמה לאחרונה על הסכם רישוי רב-שנתי עם חברת אימרשן האמריקנית, אשר פיתחה טכנולוגיה ייחודית בשם TouchSense, המאפשרת לשלב במכשירי סלולר עתידיים סוגי רטט משתנים.
עד כה היה הרטט בטלפונים מונוטוני, במהירות אחידה ובעוצמה קבועה, כמו בזימוניות, אבל Immersion הצליחה לפתח טכנולוגיה המביאה מיגוון של תדרים וחדות לרטט.
לדברי יו"ר אימרשן, ויק וייחאס, ניתן אפילו לקבוע סוגי רטט שונים לזיהוי שיחות נכנסות, שעונים מעוררים משתנים, או לחדד את תחושת המגע במשחקים בטלפון. באופן זה, המשתמשים מקבלים ערוץ מידע דינמי נוסף המגרה את חוש המישוש והופך את הטלפון למכשיר תלת חושי (נוסף על צלילים וראייה).
לדברי בכיר בחטיבת הסלולר של סמסונג, החברה ממשיכה להוביל את שוק הסלולרי עם מוצרים חדשניים, ושיתוף הפעולה יאפשר לה להיות ראשונה עם דור חדש של טלפונים סלולריים בשוק העולמי.
החזון שלנו למוצרים החדשים עם טכנולוגיית TouchSense כולל ניווט משופר, מסרי SMS ייחודיים, משחקים מתקדמים ועוד אפליקציות משודרגות.
חברת אימרשן, שנוסדה בשנת 1993, רשמה כבר יותר מ-200 פטנטים על הפיתוחים שלה, הפיצה לכותבי המשחקים והאפליקציות כלי תוכנה שיאפשרו להם לשלב סוגי רטט משתנים בשלבים שונים של המשחקים והיישומים המיועדים לטלפונים.
תאריך:  21/01/2004   |   עודכן:  22/01/2004
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il