X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם משק לין
▪  ▪  ▪

ט"ו בשבט הגיע חג לאילנות...
לראשונה בישראל, ממרח חרובים ואגוזים המזכיר במרקמו ובטעמו ממרח שוקולד ומכיל טחינה, סילן תמרים, חרובים, אגוזי לוז ודבש של משק לין
ממרח החרובים מהווה תחליף טבעי ובריא לממרחי השוקולד הנפוצים, מתאים לשימוש במאפים ובקינוחים ומכיל פחות קלוריות מממרח שוקולד.
משק לין, המפתח ומשווק מגוון מוצרי בריאות המבוססים על חומרים טבעיים מכורת הדבורים, משיק מוצר חדש: ממרח חרובים ואגוזים - ממרח בריאות מטחינה, סילן תמרים, חרובים, אגוזי לוז ודבש, ללא תוספת סוכר לבן, חומרים משמרים, צבעי מאכל וטעם וללא תוספת שומן.
ממרח החרובים מומלץ לשימוש כממתיק טבעי בדברי מאפה מתוקים, קינוחים, משקאות מתוקים וכממרח מתוק.
חרובים עשירים במיוחד במינרלים וויטמינים שונים, המסייעים לגדילה אצל ילדים ומהווים תחליף מצוין לשוקולד, הגורם לחלק מהילדים להגיב בצורה היפראקטיבית. השילוב של תמרים, חרובים, אגוזים ודבש יוצר ממרח מתוק, הדומה מאוד בטעמו ובמרקמו לממרח שוקולד, אך חף מההשפעות הפחות טובות של השוקולד.
ייחודו של ממרח החרובים והאגוזים הינו בהרכב חומרי הגלם המשובחים שלו וכמובן בטעמו הייחודי. הממרח מכיל מרכיבים רבים בעלי תכונות של חיזוק והבראה:
אגוזי לוז טחונים העשירים בויטמין E.
תמרים העשירים בסיבים תזונתיים והכרחיים לתהליך העיכול ומניעת עצירות. בנוסף, מחקרים מורים כי הם עוזרים בוויסות לחץ הדם, הכולסטרול ורמות הסוכר בדם. התמרים מכילים גם כמות ניכרת של סוכר פירות וסוכר ענבים, שהם מקור לאנרגיה זמינה ומיידית.
טחינת שומשום גולמית עשירה מאוד בסידן ובמגנזיום המסייע לספיגת הסידן בגוף. טחינת השומשום עשירה גם בברזל, אבץ, סלביום, סיבים וויטמין E.
אבקת חרובים עשירה במינרלים, סידן, זרחן, אשלגן, מגנזיום, סיליקון, ברזל, ויטמין A, וניאצין המכיל ויטמיני B ו-C ומסייעת למניעת שלשולים, פצעים בפה, מחלות בדרכי הנשימה ולמניעת דימומים פנימיים.
דבש טהור, ממתיק טבעי מעורר וממריץ, עשיר באנזימים ותכונות מרפא מיוחדות.
תזונאית משק לין, תמר לין: "פירות יבשים בכללותם עשירים בויטמינים ומינרלים, ומהווים מקור טבעי וזמין לגוף, על כן מומלץ מאוד לצרוך פירות יבשים לרבות אגוזים באופן סדיר וקבוע".
מחיר ממרח חרובים ואגוזים הינו 21 ₪, והוא ניתן להשגה ברשתות השיווק, בפארמים ובבתי הטבע ברחבי הארץ או ישירות במשק לין, בטלפון: 08-9415859.
מכוורת "משק דבורים לין" נוסדה בשנת 1975 בכפר בילו על ידי משפחת לין. משק לין כולל כיום מכוורת דבורים של כ-1,000 כוורות ומכוורת אורגנית גדולה, היחידה בארץ, הכוללת כ-250 כוורות. משק לין מייצר ומשווק מוצרי דבש טבעיים, מוצרי דבש אורגניים, מוצרי בריאות מהכוורת (כדוגמת פרופוליס, פולן, מזון מלכות), מעדנים טבעיים, המבוססים על דבש, תמרים, אגוזים, שקדים, שומשום ופירות, אריזות מתנה וכריות בריאות וחימום.
מתכוני ממרח חרובים ואגוזים של "משק לין"
יניב גור אריה ושי עשהאל "מבשלים חוויה מופעי בישול"
עוגת גבינה, חרובים ואגוזים
חומרים (תבנית 26):
1 חבילה (250 סמ"ק) שמנת מתוקה
750 גרם גבינה לבנה
1 צנצנת (280 גרם) ממרח חרובים ואגוזים "משק לין"
1/3 כוס סוכר
3 ביצים
3 כפות קורנפלור
אופן ההכנה:
מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ומעבירים לתבנית, מניחים את תבנית העוגה בתוך תבנית רחבה יותר ובה מים רותחים.
מחממים תנור ל-220 מעלות ואופים כ-¼ שעה עד להזהבה, מורידים את חום התנור ל-170 מעלות ואופים עוד כשעה עד התייצבות. מצננים לפחות 8 שעות לפני הפריסה.
קדאיפ בקרם חרובים ותאנים
חומרים (4 מנות):
100 גרם שערות קדאיפ
30 גרם חמאה מומסת
3 כפות דבש "משק לין"
לקרם:
1 צנצנת (280 גרם) ממרח חרובים ואגוזים "משק לין"
250 סמ"ק (1 חבילה) שמנת מתוקה
לתאנים:
30 גרם חמאה
3 כפות דבש "משק לין"
4 תאנים חתוכות לרבעים
גרגירים משלושה תרמילי הל
אופן ההכנה:
לקדאיפ: מערבבים יחד את כל החומרים ומשטחים בתבניות אישיות (בסיס ודפנות) אופים בחום של 190 מעלות, כ-10 דקות, עד הזהבה קלה.
לקרם: מחממים יחד את השמנת המתוקה וממרח החרובים עד לתערובת אחידה ומצננים. כשהקרם צונן מקציפים אותו לקציפה תפוחה ואוורירית ומעבירים לשק זילוף.
לתאנים: ממיסים יחד חמאה ודבש, מוסיפים תאנים והל ומבשלים 3 דקות.
להגשה: ממלאים את קלתיות הקדאיפ בקרם חרובים ומסדרים מעל רבעי תאנים.
גלידת חרובים ואגוזים
חומרים:
½ ליטר חלב
1 צנצנת (280 גרם) ממרח חרובים ואגוזים "משק לין"
3 כפות סוכר
2 חלמונים
אופן ההכנה:
טורפים יחד חלמונים וסוכר עד לקציפה, תפוחה ואוורירית . מחממים חלב יחד עם ממרח חרובים עד לתערובת אחידה.
מוסיפים את תערובת החלב לתערובת החלמונים, בהדרגה ותוך כדי טריפה, על מנת ליצור השוואת טמפרטורות.
מחזירים את התערובת אל האש הנמוכה ביותר ומבשלים תוך ערבוב 5 דקות, אין לתת לתערובת להגיע לרתיחה.
מצננים היטב במקרר ולאחר מכן מקפיאים במכונת הגלידה.
לחמניות חמאה ממולאות ממרח חרובים
חומרים (20 לחמניות):
½ ק"ג קמח
100 מ"ל חלב
100 גרם חמאה רכה
100 גרם סוכר
קורט מלח
2 כפות שמרים יבשים
20 כפות ממרח חרובים ואגוזים "משק לין"
אופן ההכנה:
מערבבים יחד קמח, חלב, שמרים, סוכר ומלח לתערובת אחידה.
מוסיפים את החמאה ולשים לבצק אחיד וחלק, הכי קל במיקסר, כמה שלשים יותר זמן, יותר טוב.
מכסים את הבצק ומניחים לתפיחה של שעה עד להכפלת הנפח.
חובטים מעט בבצק כדי לשטחו ומניחים לתפיחה של עוד ½ שעה.
מחלקים את הבצק ל- 20 כדורים שווים, (בשלב זה ניתן להקפיא את הבצק).
בתבניות שקעים משומנות בחמאה רכה, מניחים חצי כדור הבצק, מניחים במרכז כף של ממרח חרובים משק לין ומכסים ביתרת הבצק, (הבצק אמור להגיע עד ¾ מגובה התבנית).
מחממים תנור ל-40 מעלות ומניחים בתחתיתו תבנית עם מים רותחים.
מכניסים את תבנית השקעים לתנור ל-¼ שעה. מגבירים את חום התנור ל-190 מעלות ואופים עוד כ-20 דקות, עד שהלחמניות זהובות. מגישים חם.

תאריך:  04/02/2004   |   עודכן:  04/02/2004
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il