ג'וסלנד נכנסת לתחום הבריאות: משיקה תת-רשת: "ג'וסלנד בר בריאות" לראשונה בישראל: מיצי ירקות, שורשים ועשבים.
"ג'וסלנד", הרשת הגדולה והמובילה בישראל, לייצור מיצים טבעיים סחוטים וטריים, מרחיבה את תחום פעילותה, ומשיקה בימים אלה את "בר בריאות ג'וסלנד" - סניף ראשון של רשת דוכני בריאות חדשה.
"ג'וסלנד בר-בריאות" מציעה בנוסף למיצי הפירות, מבחר מיצים על בסיס ירקות, שורשים ועשבים. בין החידושים המוצעים: ג'ינג'ר, עשב חיטה, ברוקולי, סלק ועוד.
לצד המיצים ניתן למצוא גם מגוון כריכים, המבוססים כולם על טהרת הבריאות: דגנים, שיפון מלא, גבינות דלות שומן ועוד.
על הצד הקולינרי אמון השף שי עשהאל, שהרכיב את התפריט החדש.
הסניף הראשון נחנך בימים אלא בקניון עזריאלי בהשקעה של כ-200 אלף דולר.
"ג'וסלנד בר בריאות"המציע גם מקומות ישיבה, משתרע על פני שטח של 25 מ"ר, ומעוצב ברוח המותג - בצבעי צהוב, ירוק וכתום מציע.
"הרשת החדשה הינה מענה לביקוש הולך וגדל בקרב לקוחותינו ובפרט בקרב שוחרי הבריאות", אומר אמיר יצקן, אמיר יצקן, מנכ"ל ג'וסלנד. "אני מאמין שהקהל הישראלי יאמץ את מיצי הירקות והעשבים שהפכו בשנה האחרונה ללהיט באירופה", הוא הוסיף.
עד סוף 2004 תשקיע ג'וסלנד כמליון דולר בהשקת 3 סניפים חדשים של הרשת.
רשת ג'וסלנד הינה הרשת הגדולה בארץ לייצור ולממכר מיצים טיבעים טריים.
הרשת מעסיקה כ-200 עובדים ומונה כיום 23 סניפים ברחבי הארץ.
הסניפים ממוקמים בקניונים ומרכזי קניות ברחבי הארץ - החל מאילת הדרומית ועד חיפה בצפון.
הסניף הראשון ברשת הוקם על-ידי אמיר יצקן בקניון מלחה, ירושלים בשנת 1993.
חברת יילוקפ זכיינים (2003 בע"מ) הינה בעלת הזכויות למכירת זכינות לסניפי הרשת.
מערך הזכיינים מונה כ-17 זכיינים ויתר הסניפים מנוהלים על ידי הרשת.