מסע "מלכת המדבר" יוצא השנה להודו בחודש אוקטובר 2004 בשיתוף orange ומוטורולה טלפונים סלולרים. מארגני המסע, "החברה הגאוגרפית" ו"טבע הדברים" ישתפו לראשונה השנה פעולה עם רינה פושקרנה, מלכת האוכל ההודי בישראל ובעלת רשת מסעדות "טנדורי", בכל נושא הכנת הארוחות בארועי מלכת המדבר בישראל.
רינה פושקרנה תכין את מגוון הארחות ל-150 הנשים שיגיעו לשלב המיונים שיתקיים ביום שני ה-6 בספטמבר ביער בראשית ולשני ימי הגיבוש המיועד למשתתפות המסע שיתקיים בחוף ניצנים.
במסגרת שיתוף הפעולה, רינה פושקרנה תכין ביום המיונים ארוחת צהריים בסגנון הודי על בסיס צמחוני. בין היתר יוגשו מנות הודיות טיפוסיות כגון: סמוסות - משולשים זהובים במילוי תערובת ירקות העונה, פאקורס - ירקות פריכים בציפוי קמח חומוס לצד רוטב תמרינדי, לחמים מסוגים שונים - נאן פארטה ממולאה בירקות, נברטאן פילאף- עוף עם ירקות, שעפרן והל, דל מקאני - תבשיל עדשים בצל ג'ינג'ר ושום. בימי הגיבוש, 45 הנשים היוצאות למסע, ילמדו מרינה פושקרנה את רזי הכנת האוכל ההודי המסורתי בחבל רג'אסטן אליו ייצא המסע.
במהלך "סדנת" הבישול אותה רינה פושקרנה תעביר בשטח, תלבשנה כל המתמודדות לבוש הודי מסורתי. המתמודדות יחשפו לתרבות ההודית גם באמצעות רקדן ומוסיקה הודית.