X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם שתיוי יחסי ציבור
▪  ▪  ▪

מתכון סופגניות ריקוטה-הוכן על-ידי השף טל כהן
חומרים להכנת הבצק - 30 סופגניות:
1/2 כוס קמח
1 כוס סוכר
100 גרם חמאה מומסת
קורט מלח
300 גרם מים
כף שמרים יבשים/חצי שקית שמרית
לבלילה:
1/2 קילו גבינת ריקוטה של "מחלבות גד"
1/2 כוס סוכר חום
100 גרם צימוקים
100 גרם שקדים מולבנים פרוסים
מערבבים היטב
הכנה:
לשים היטב את כל החומרים של הבצק וישר מתחילים לרדד אותו על גבי שיש קר (ללא זמן תפיחה) לעובי של כ-1/2 ס"מ.
רצוי לפתוח את הבצק לאורך של בין 80-100 ס"מ. מניחים על הבצק המרודד כף בלילת ריקוטה, במרווחים של 5 ס"מ בין אחד לאחד- על חצי מאורך הבצק (40-50 ס"מ). לאחר מיכן מקפלים את החצי של הבצק שלא הונחה עליו הבלילה, על גבי הבצק שכן הונחה עליו הבלילה ואז חורצים עם כוס עיגולים.
מרתיחים שמן קנולה וברגע שהשמן רותח מכניסים את הסופגניות ל-20 שניות של טיגון. ניתן לפזר מעל אבקת סוכר או רוטב שוקולד (להמיס 100 גרם שוקולד מריר ולערבב אותו עם קרטון שמנת מתוקה מורתחת).

תאריך:  18/11/2004   |   עודכן:  18/11/2004
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il