בעקבות הרחבת פעילות רשת "סבארו" בישראל גם לתחום מסעדות איטלקיות- בשריות:הנהלת רשת "סבארו" מנהלת בימים אלו מו''מ עם כ-22 אנשי עסקים המבקשים לקבל זיכיון לפתיחת מסעדות "סבארו".
כל מסעדה משתרעת על שטח של בין 80-175 מ"ר ובהקמת כל מסעדה רשת "סבארו" משקיעה בממוצע כ-1 מיליון שקל.
מר עמיר חסון, מנכ"ל רשת "סבארו" בישראל: "מחזור הפעילות של רשת "סבארו" בשנת 2004 צפוי להיות 75 מיליון שקל ובשנת 2003 סעדו ברשת "סבארו" 2.4 מיליון איש".
בעקבות הרחבת הפעילות של רשת "סבארו" בישראל, פתיחת מסעדות חדשות (בשנה האחרונה פתחה 4 מסעדות חדשות) ובמיוחד פתיחת רשת מסעדות איטלקיות בשריות, שהראשונה נפתחה לפני בחודש במרכז עזריאלי בת"א, מנהלת בימים אלו הנהלת רשת "סבארו מו''מ עם כ-22 אנשי עסקים לקבלת זיכיונות לפתיחת מסעדות של הרשת בכל רחבי הארץ.
מר עמיר חסון, מנכ"ל רשת "סבארו" מציין, שהפניות הינן גם בתחום פתיחת מסעדות איטלקיות- חלביות וגם בתחום מסעדות איטלקיות- בשריות. הנהלת הרשת תבחר בימים אלו את המועמדים המתאימים ע"פ קריטריונים של הרשת להיכנס למו"מ עסקי.
לרשת "סבארו" קיימים 2 קונספטים של מסעדות- מסעדות בקניונים, בהן ישנו שטח ישיבה חיצוני, המשתרעות על שטח של בין 80-100 מ"ר, ומסעדות שאינן בקניונים, המשתרעות על שטח של בין 150-175 מ"ר.
הרשת משקיעה בממוצע בפתיחת כל מסעדה כ-1 מיליון שקל.
מחזור הפעילות של רשת "סבארו" בשנת 2004 צפוי להיות 75 מיליון שקל (גידול של כ - 17% בפעילות לעומת שנת 2003). בשנת 2003 סעדו ברשת "סבארו" 2.4 מיליון איש.
לאחרונה נפתחה לראשונה בישראל מסעדת "סבארו" בשרית בקניון עזריאלי המגישה מנות בשריות מהמטבח האיטלקי המשובח כגון: ספגטי ברוטב בולונז, ספגטי כדורי בשר, לזניות במילוי בשר, חזה עוף מרסלה, שניצל סיציליאני, מאפים ממולאים בבשר בקר בתוספות ירקות/בצל/ברוקולי ועוד.
המסעדה הבשרית משתרעת על שטח של 70 מ"ר וכוללת כ-100 מקומות ישיבה ובהקמתה השקיעו כ-1 מיליון שקל.
המסעדה מעוצבת בסגנון צעיר, תוסס ומרענן תוך שימוש בצבעי הלוגו של רשת "סבארו" וציון העובדה שזו מסעדה איטלקית בשרית.
מר חסון מציין עוד, שבבעלות הרשת כיום 25 מסעדות כשרות והכוונה הינה לפתוח במהלך החודשים הקרובים עוד 2 מסעדות חדשות.
הזכייניות של רשת "סבארו" בישראל שהינה הרשת הגדולה בעולם בתחום אוכל איטלקי בהגשה מהירה הינה בבעלות אנשי העסקים יוחאי פלג ודני ורנר.