תשלובת החלב של תנובה מעמיקה את שיתוף הפעולה עם רולדין, רשת קונדיטוריות בעבודת יד, ותחל לשווק השבוע קו של עוגות מצוננות במיתוג משותף ל"שף הלבן" ו"רולדין".
מדובר בסדרת עוגות מצוננות מוכנות לאכילה בטעמים של גבינה ותפוחים, ובמחירים אטרקטיביים ותחרותיים.
יצוין, כי במהלך שלוש השנים האחרונות שיתפה תנובה פעולה עם רולדין בהצלחה רבה בשיווק עוגות גבינה מצוננות אשר נמכרו לקראת חג השבועות וזכו להצלחת ענק.
בשלב הראשון ישווקו כאמור שתי עוגות: עוגת תפוחים חדשה המבוססת על מלית התפוחים של ענבי ציון, הנמצאת בבעלות תנובה וענבי ציון. ועוגת הגבינה הזכורה לטובה משבועות, שתימכר מעתה כל השנה.
הפיילוט כאמור, יערך ברשת הריבוע הכחול ובקרב קמעונאים בגוש דן וברחובות, במהלך 7 השבועות הקרובים בלבד.
לדברי חגית אדלר, מנהלת חטיבת עסקים ושיווק בתשלובת החלב של תנובה: "שיתוף הפעולה עם רולדין מאפשר חיבור הידע המקצועי של החברה המובילה בתחום החלב והחברה המובילה בתחום הקונדיטוריות".
לדברי קובי חקק מנכ"ל רולדין : "רולדין רשת קונדיטוריות בעבודת יד גאה בבחירתה על-ידי תנובה, חברת המזון הגדולה בישראל, לייצור עוגות מצוננות למותג השף הלבן. פיתחנו עבור תנובה סדרת עוגות מצוננות איכותיות לשיווק ברשתות המזון, ואנו צופים שהם ימכרו מצוין. תהליך הפיתוח ארך מעל שנתיים וכלל 2 פיילוטים של עוגות גבינה לקראת חג השבועות שהוכתרו כהצלחה גורפת".