X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מטעם וולה
▪  ▪  ▪
וולה, מובילת קטגוריית צבעי השיער בישראל, עולה בקמפיין טלוויזיוני חדש לסדרת צבעי השיער "ויוה" תחת הסיסמא: "יותר צבע יותר כייף".
הקמפיין, שהופק על-ידי משרד הפרסום גלר נסיס, יעלה לאוויר באמצע חודש יולי בכל הערוצים המסחריים למשך חודש וחצי.
ליטל אשר, יועצת מדעית בחברת פרוקטר אנד גמבל מוסרת: "סדרת צבעי השיער "ויוה", מעניקה מענה מושלם לצורכי השיער הישראלי ומבטיחה צבע מלא חיים וברק שהינו עמיד גם בשמש של הקיץ בישראל. אנו מאמינים, כי הקמפיין החדש יחזק את מנהיגותה של וולה בשוק צבעי השיער וימשיך את מגמת הצמיחה של החברה".
קמפיין "ויוה" שישודר בישראל, הינו עיבוד של הקמפיין ל "ויוה" מחו"ל. במרכז הקמפיין מוצגות נשים אופנתיות, צעירות ומודרניות בסיטואציות יומיומיות, בחנות נעליים, בחנות תכשיטים ובחוף הים.
"ויוה" היא ערכת צבע הכוללת בקבוק של "מחייה צבע" (Color Vitalizer) ייחודי לויוה. היא מתאפיינת בצבעים אופנתיים המעניקים לשיער ברק וחיוניות.
שוק צבעי השיער בישראל
על-פי נתוני נילסן לדצמבר 2004 (כספי), מגלגל שוק צבעי השיער 68 מיליון שקל בשנה. את קטגוריית צבעי השיער בישראל, מובילה וולה עם נתח שוק של 47% (כספי). שחקנים נוספים בתחום הם לוריאל עם נתח של 22%, נטורל פורמולה ואינדולה עם נתח שוק של 11% כל אחת.
במרס 2003 רכשה פרוקטר & גמבל את הבעלות ו-80% ממניות השליטה בחברת וולה העולמית תמורת 5.6 מיליארד אירו. כתוצאה מהעסקה הפכה פרוקטר אנד גמבל למשווקת העולמית של מוצרי וולה. בישראל, פרוקטר & גמבל משווקת את מוצרי וולה המיוצרים על-ידי חברת אינטרקוסמא לשוק הקמעונאי, החל מ-1 ביולי 2005.
תאריך:  24/07/2005   |   עודכן:  24/07/2005
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il