X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מטעם אמבוס
▪  ▪  ▪

הגב הכלכלי החזק והשירות האמין של "אלן אור" יתחברו לשעוני האופנה הטרנדיים והיוקרתיים של EMBOSS ויחזקו את המותג בארץ.
שעוני אמבוס, הגיעו לישראל מארה"ב לפני כשנה ומאז נמכרו בהצלחה כ-5000 שעונים בכל רחבי הארץ.
סיפור ההצלחה הזה התחיל לפני כשנה, עת החליטו האחים גיא ואופיר בר-נוי, שניהם כבר מנוסים בעולם השעונים הישראלי, לייבא לארץ את שעוני המותג "EMBOSS" המיוצרים בארה"ב.
השעונים מתאפיינים בקווים נקיים וקלאסיים ומעוצבים על-ידי ליאנדרה בסטודיו שלו במילאנו, איטליה.
עד כה, השקיעו האחים בר-נוי כ-150,000 $ בקמפיין החדרת השעונים לישראל.
שוק השעונים הישראלי ידוע כבעל טעם מוחצן בכל הקשור לשעונים, מה שמסביר, לדעתו של גיא, את רכישתם של שעונים בעיצוב מאסיבי ובולט על פרק כף היד. "הבנות הישראליות אוהבות שישימו לב אליהן" אומר גיא ומחייך. שעוני EMBOSS, כשמם כן הם, נוכחותם בולטת לעין ומשדרת אופנתיות מודגשת.
לאחרונה, חתמו גיא ואופיר עם חברת אלן אור, יבואנית תכשיטים מזה 20 שנה, אשר נחשבת כיום כמובילה בשוק התכשיטים הישראלי בעיצובים חדשניים ממיטב היצרנים בעולם. אלן אור נכנסת בימים אלו לתחום השעונים ומכך ביצעה מהלך של שותפות עסקית עם יבואן מותג שעוני האופנה EMBOSS ולפיכך, היא תחל מהחודש להפיץ את השעונים דרך סוכני הבית שלה, ל-50 חנויות עד סוף השנה הנוכחית.
אלן אור ידועה בארץ בהקפדה על שיווק דגמים שהם המילה האחרונה בטרנד העולמי, והיא מייבאת את הדגמים האופנתיים ביותר המושכים לקוחות רבים אל חלון הראווה. גם בתחום השעונים מתכוונת אלן אור להמשיך במתכונת של בניית קולקציות בלעדיות שנותנות גלגול מהיר בדגמים שמייצרים מחזור וקליינטורה, ומתאימים לחנויות המובחרות בישראל.
תאריך:  22/09/2005   |   עודכן:  22/09/2005
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il