X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם תנובה
▪  ▪  ▪

תשלובת בקר תנובה משיקה סדרת נתחי פרימיום חדשה, המורכבת מנתחים שמקורם בחלק האחורי של העגל. הסדרה מהווה בשורה לחובבי ואוהבי הבשר האיכותי שעד היום נמנעה מן הצרכן בשוק הכשר. נתחי הפרימיום של "אדום אדום" נמכרת במעדניות הרשתות ומתאפיינת בנתחים טריים, עסיסיים, רזים ובעלי טעם משובח במיוחד.
סדרת הפרימיום כוללת נתחי שייטל - (או בשמו העברי) כנף העוקץ, צ'אך-ירכה, כף, ויסבראטן - ראש ירכה ואווזית-נוס. עד כה נחשבו הנתחים המצטיינים באיכותם ומתאפיינים בכך שהם רזים, כנדירים לצרכן הישראלי בגלל מורכבות ההכשרה, אולם עם השקת הסדרה יהיו הנתחים זמינים לציבור הרחב כשהם כשרים כהלכה לאחר שעברו תהליך ניקור קפדני.
"תשלובת בקר תנובה ממשיכה במהפכת בשר הבקר הטרי בה החלה לפני כשנה, ומציעה לציבור הישראלי מגוון טעמים ונתחים שהיו עד כה נדירים בארץ בגרסה כשרה", מסר רמי לוי, סמנכ"ל שיווק וסחר, תשלובת בקר תנובה. "השקת הסדרה מהווה נדבך נוסף באסטרטגיית החברה להביא לצרכן עולם בשר חדש עם מוצרי איכות אשר יכולים ליצור חגיגת בשרים אמיתית. המדובר בנתחי פרמיום טריים, משובחים מפוארים ורזים, כמו שפוגשים בחו"ל".
מוצרי הסדרה:
שייטל-כנף העוקץ: מהמשובחים שבנתחי העגל! נתח בעל מרקם רך ועסיסי במיוחד, מושלם לצלייה בתנור כנתח, כסטייק (ידוע בשמו המקצועי Rump סטייק) על האש או במחבת, או פרוס דק להכנת שניצלים ואסקלופים.
צ'אך-ירכה: נתח גדול בעל צורת משולש אופיינית. נתחים מאזור ה"שפיץ" יהפכו על האש במהירות לסטייקים עסיסיים בעלי טעם נפלא. הצ'אך מתאים גם לפריסה לרצועות ולהקפצה על ווק, כצלי ולהכנת תבשילי קוביות.
כף: נתח מרשים בגודלו ובאיכותו המשובחת. מושלם להכנת רוסטביף בצלייה בתנור, שניצלים, אסקלופים או סטייקים בטיגון או בצלייה על האש. נתח הכף דל בשומן וערכיו התזונתיים גבוהים במיוחד!
ויסבראטן- ראש ירכה: נתח יפהפה, מאופיין בצבע ורדרד בהיר, בצורה משולשת ובשכבת שומן על חלקו העליון. שכבת השומן הופכת את הויסבראטן לנתח קלאסי לבישול ארוך וממושך בנוזלים (צלי קדירה) ומצד שני גם לצלייה קצרה בתנור. בשל צורתו הייחודית, הויסבראטן מתאים במיוחד למילוי.
אווזית-נוס: נתח גדול הבנוי ממספר קבוצות שריר. אחד מחלקין הוא בעל צורת אגוז יפה ומתאים לצלי קדירה. מחלקו האחר של נתח האווזית ניתן להכין שניצלים ואסקלופים נפלאים.
מחירים:
שייטל-כנף העוקץ 84.99 שקל לק"ג.
צ'אך-ירכה 64.99 שקל לק"ג.
כף 74.99 שקל לק"ג.
ויסבראטן - ראש ירכה 84.99 שקל לק"ג.
אווזית-נוס 64.99 שקל לק"ג
ברקודים
צ'אך עגל טרי-2447481
אגוז עגל טרי-2447528
שייטל עגל טרי-2447573
כף עגל טרי-2447979
ויסבראטן עגל טרי-2447498
המוצרים כשרים בהשגחה ופיקוחו של הרב זאב ויטמן - רב תנובה והרב ליכטנשטיין נציג הרבנות הראשית לישראל.
למידע נוסף, טיפים ומתכונים בנושא בשר בקר טרי, ניתן לפנות לאתר האינטרנט של "אדום אדום" בכתובת: www.bakar-adomadom.co.il או להתייעצות טלפונית והפניית שאלות בנושא בשר בקר טרי במספר: 1-800-200-771

תאריך:  27/12/2005   |   עודכן:  27/12/2005
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il