חברת "דג הארץ" פותחת בימים אלה בפרויקט כל ארצי מיוחד לעידוד צריכת דגי באס טריים. תחת הכותרת "באס עם כל דבר" תפעל החברה (משווקת דגים הטריים הגדולה בישראל) באמצעות צירוף מתכונים והצעות הגשה לעיתונות יומית, הפקת שלטי ענק לנקודות המכירה, מבצעי קד"מ ברשתות ובמסעדות ועוד בהשקעה של כ-200,000 שקל.
אייל בן נתן, מנהל השיווק ב"דג הארץ" מסר כי דגי הבאס הם דגי ים במקורם אשר תורבתו ומיוצרים כיום בברכות גידול אינטנסיביות בעלות רמת מליחות מים מתאימה. דג הבאס נחשב לאחד מסוגי הדגים הטעימים והבריאים ביותר ורמת האומגה 3 שלו היא הגבוה ביותר מבין דגי מים מתוקים המשווקים כיום בישראל.
יתרון נוסף לצריכת הדג מוסיף מנהל השיווק בחברה הוא זמינות הדג בכל עונות השנה, אופי ושיטת הגידול הוא אומר מאפשרת לספק את צרכי השוק לאורך כל חודשי השנה.
דגי הבאס נמכרים כיום לצרכן במחיר ממוצע של כ-45 שקל לק"ג.