X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם מחלבת טרה
▪  ▪  ▪
[צילום: יח"צ]

מחלבת טרה משיקה לראשונה בישראל (ובעולם) קוטג' מועשר בסיבים, לצד העשרות קיימות של חיידקים פרוביוטיים (BIO) וסידן - לתפקוד טוב יותר של מערכות העיכול החיסון ולשיפור ספיגת הסידן.
טרה היתה המחלבה הראשונה בישראל שהעשירה את הקוטג' בחיידקי ביו וסידן, ממשיכה להוביל בחדשנות ומשיקה לראשונה בישראל (וגם בעולם!) את אותו הקוטג' בטעם אהוב, בתוספת העשרות בריאותיות משמעותיות, ומבססת את קוטג' טרה כמוצר פונקציונאלי (המעניק תרומה בריאותית מעבר לתרומה הבסיסית של המוצר).
במסגרת המהלך החדשני והייחודי משיקה טרה קוטג' מועשר בסיבים, התורמים לתפקוד טוב יותר של מערכות העיכול החיסון ושיפור ספיגת הסידן.
המהלך של טרה בקטגוריית הקוטג' כולל השקת קוטג' מועשר 5% וקוטג' מועשר 3%.
החדשנות הטכנולוגית של טרה במהלך זה מסתמכת על העובדה שהצליחה לראשונה בישראל להעשיר את הקוטג' בסיבים ולשלבם עם חיידקי הביו והסידן הקיימים, מבלי לפגום בטעם האהוב של הקוטג', שנשאר כפי שהוא, ללא כל שינוי. פעילות זו הינה חדשנית, כי לראשונה הוספו סיבים לקוטג' שנצרך על-ידי כל בני המשפחה באופן יומיומי, כאשר עד כה היה נהוג להעשיר בסיבים מוצרים מקטגוריית היוגורט.
הראל חייקין, סמנכ"ל שיווק מחלבת טרה: "טרה בחרה להעשיר את הקוטג' בסיבים המתווספים להעשרות הקיימות של חיידקי ביו וסידן מתוך דאגה ואכפתיות לצרכן וכחלק מהאסטרטגיה שלה להביא את עולם הבריאות לקוטג' להמשיך ולהציג חדשנות בקטגוריה. השילוב של סיבים עם חיידקי ביו וסידן מביאים לפעילות טובה יותר של החיידקים ותורמים לתפקוד טוב יותר של מערכת העיכול והחיסון ולשיפור ספיגת הסידן בגוף. כל אלה מעניקים לצרכן את הקוטג' הבריא ביותר. לצד הקוטג' המועשר בסיבים, חיידקי ביו וסידן 3% שומן ו-5% שומן, תשווק טרה גם את הקוטג' הרגיל - קוטג' 3% ומאגדת קוטג' 3% (4 אריזות, 150 גרם כ"א).
שלי בכר אברהם, מנהלת תחום טרה במחלבת טרה: "תחום הקוטג' עדיין לא הצטרף באופן אמיתי לטרנד הבריאות שמאפיין את קטגוריית היוגורט מבין כל מוצרי החלב. אנחנו מאמינים שהגיע הזמן לשדרג מוצר בסיסי יומיומי שפונה לכל בני המשפחה ולהפוך אותו לבריא יותר.
הפעילות השיווקית להשקת סדרת הקוטג' של טרה בהשקעה של כ-2.5 מיליון ₪ תכלול קמפיין פרסום באמצעות משרד הפרסום JWT וכן פעילות הטעמה, דיול ונראות בנקודות המכירה באמצעות דיילות ומתקנים ייחודיים לטעימה, וכן ייעשה שימוש באלמנטים שידגישו את הנראות בנקודות המכירה. כמו כן תיערך פעילות ממוקדת לקהל מקצועי המאופיין ע"י דיאטניות ומדריכי כושר.
הקוטג' בישראל
קטגוריית הקוטג' בישראל נאמדת כ-400 מיליון ₪ בשנה במונחי צרכן ומהווה את אחד המאפיינים הבולטים ביותר המגדירים את הארוחה הישראלית החלבית הטיפוסית. הקוטג' נמצא כמעט בכל בית, נצרך לרוב במינונים גבוהים על-ידי כל בני הבית, בעיקר בערב לצד החביתה והסלט, אך גם משתלב לאורך כל שעות היום על קרקר כנשנוש או באמצעות אכילה בכפית בלי שום דבר.
מסקר מיוחד שנערך על-ידי טרה עלה כי 84% אוכלים קוטג' בבית, 81% אוכלים קוטג' בארוחת ערב, 61% אוכלים קוטג' עם סלט ו-28% אוכלים קוטג' עם חביתה. בנוסף עלה שכ-60% מצרכני הקוטג' הביעו כוונה לרכוש קוטג' מועשר בחיידקי ביו וסיבים.
נתח השוק השנתי של קוטג' טרה על-פי נתוני סטורנקסט עומד על כ-14.3%, בהשוואה לתנובה כ-65.7% ולשטראוס כ-19.8%.
לימור בן חיים, יועצת תזונה, על סיבים תזונתיים: סיבים הינם רכיבים צמחיים אשר כמעט אינם עוברים תהליך עיכול ופירוק במערכת העיכול של האדם, לכן תרומתם הקלורית כמעט אפסית. הם מסייעים לתפקוד יעיל של מערכות החיסון והעיכול. לסיבים יש השפעות קליניות מוכחות כגון: שובע, ריקון מעי, רמות סוכר ושומנים, מניעת עצירות, מניעת מחלות ודלקות מעי ועוד.
הסיבים מעודדים את התפתחותם של חיידקים פרוביוטיים(ידידותיים) ובכך מעצימים את ההשפעה הפרוביוטית במעיים. העשרת קוטג' טרה, המכיל חיידקי Bio, בסיבים מאפשרת להעצים ולהיטיב את פעילות החיידקים ובכך לחזק את מערכת העיכול והחיסון בגוף.
הכמות המוכחת קלינית לעידוד פעילות החיידקים הפרוביוטיים לאדם ביום היא: 5 גרם סיבים ליום. השילוב של סיבים בקוטג' של טרה, המועשר בחיידקי Bio, מעניקה 2.5 גרם סיבים - 50% מההמלצה לאדם לצורך עידוד פעילות החיידקים הידידותיים במערכת העיכול.
מחירים מומלצים לצרכן:
קוטג' טרה 3% מועשר - 5.88 ₪
קוטג' טרה 5% מועשר - 5.88 ₪
קוטג' טרה 3% 5.24 ₪
מחלבת טרה אשר חרטה על דגלה את נושא החדשנות והאיכות נבחרה לחברה החדשנית של שנת 2006, על-פי הסקר הגדול ביותר שנערך בישראל שהקיף 3,000 צרכנים. משקאות החלב טום וג'רי, משקאות יוגורט you וקוטג' טרה הוכתרו כמוצרי השנה.

תאריך:  27/06/2007   |   עודכן:  27/06/2007
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il