הרדוף תוצרת מזון אורגני משיקה סדרת קרקרים אורגניים שמיוצרת מקמח מלא במאפה יד במאפיית החברה בקיבוץ הרדוף. סדרת הקרקרים האורגניים כוללת קרקר שיפון מלא, קרקר כוסמין מלא וקרקר חיטה מלאה.
הקרקרים האורגניים מבוססים על קמח אורגני מלא, שלא עבר הנדסה גנטית, נקי משאריות חומרי הדברה ומשימוש בחומרים משמרים וצבעי מאכל, בהתאם לעקרונות הייצור האורגני. הקרקרים יכולים להשתלב כנשנוש מזין בין הארוחות, כתוספת לסלט או מרק חורפי וכחלופה לפרוסת לחם ליד מנה עיקרית.
"סדרת הקרקרים האורגניים של הרדוף מציעה מאפה טעים ועשיר ברכיבים תזונתיים, מוגש באריזות נוחות שקופות הניתנות לסגירה חוזרת כמתבקש מאופי צריכת המוצר. בהיות הסדרה מבוססת על קמח מלא בעל תכולת סיבים גבוהה, מעניקים מוצריה תחושת שובע לאורך זמן ומסייעים בשמירה על התפריט היומי, תוך שהם משמשים מקור מצוין לויטמינים ומינרלים" מסר דורון שפון, מנהל שיווק הרדוף תוצרת מזון אורגני.
לדברי דנה איידלר-רזניק, דיאטנית קלינית ויועצת תזונה להרדוף, סדרת הקרקרים האורגניים של הרדוף המיוצרת מקמח שיפון מלא, קמח כוסמין מלא וקמח חיטה מלאה, עשירה בסיבים תזונתיים ומסייעת, במידה ונצרכת בליווי שתייה מספקת של מים, לתפקוד תקין של מערכת העיכול. קרקר הכוסמין המלא, המכיל את כל מרכיבי גרגר הכוסמין עשיר בחלבון, במינרלים ובוויטמינים כגון ניאצין - המסייע באיזון רמות השומנים בדם; ויטמיני B לרבות ויטמין B2 העשוי להיות יעיל לסובלים ממיגרנות, מנגן ונחושת. כמו כן, כמו כל דגן מלא, עשוי הכוסמין לסייע במניעת טרשת עורקים ובשמירה על שלמות כלי דם. תכולת הסיבים הגבוהה בקרקר השיפון המלא וקרקר החיטה המלאה בשילוב עם תזונה דלה בשומן רווי וכולסטרול מורידה את הסיכוי לחלות במחלות לב וכלי דם.
סדרת הקרקרים האורגניים מקמח מלא של הרדוף כשרה למהדרין בהשגחת הרב זמיר, הרבנות האזורית עמק יזרעאל.