X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם לוקה
▪  ▪  ▪
[צילום: יח"צ]

לוקה, האיטלקית במרינה בהרצליה, מציגים תפריט חורף עשיר ומחמם, עם כל הטוב של המטבח האיטלקי.
ואתם מוזמנים ליהנות מארוחה זוגית על-רקע הים, הכוללת מנה ראשונה משותפת, עיקרית לסועד וקינוח משותף, במחיר של 99 שקלים לסועד.
התפריט משלב בין הטעמים המסורתיים של המטבח האיטלקי וחומרי הגלם המקומיים של העונה, הורכב בידי השף, תמר סגרי, ויוגש במסעדה מתחילת חודש דצמבר.
ולהלן הצצה לתפריט החורף:
המנות הראשונות:
  • קרפצ'ו בקר מתובל בשמן זית, לימון, רוקט ופרמז'ן איטלקי.
  • פטה כבדי עוף בליווי אגס מבושל ביין אדום ולחם קלוי.
  • קלצונה מלנזנה - בצק במילוי חצילים אפויים, פסטו, בזיליקום, עגבניות טריות ומוצרלה, אפוי בטאבון
המנות העיקריות כוללות:
  • ספגטי פירות ים - עגבניות, קלמארי, ראשי קלמארי, שרימפס, מולים, שמן זית, שום ועשבי תיבול.
  • פנה ג'וליה - שמנת, בייקון, זעפרן, פרמז'ן ופלפל שחור.
  • רביולי ריקוטה תרד - ממולא בגבינת ריקוטה ותרד. ברוטב שמנת, יין לבן, פרמז'ן ופלפל שחור.
  • פיצה בריזאולה - בשר בקר מיושן, עגבניות, מוצרלה, עלי רוקט טרי ופרמז'ן.
  • סקלופינה עוף בלימון עשבי תיבול - חזה עוף מוגש ברוטב יין לבן, לימון ושום.
  • כבד שיכור - כבדי עוף מוקפצים עם צימוקים בצל, ברנדי וורמוט, מוגש על מצע פירה.
  • אוסובוקו - שוק בקר פרוס, אפוי בתנור עם ירקות שורש, שום ויין אדום פילה בורי - אפוי בתנור, ברוטב יין לבן וזעפרן.
קינוחים:
  • טירמיסו - גבינת מסקרפונה, בישקוטים, אספרסו וקקאו.
  • סופלה שוקולד - פאדג' שוקולד חם, מוגש עם גלידת וניל.
  • פנקוטה - שמנת מבושלת, רום וניל, מוגשת ברוטב פירות יער.

תאריך:  04/12/2007   |   עודכן:  04/12/2007
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il