X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם קלוגס
▪  ▪  ▪
[צילום: יח"צ]

באדיבות סיגל בן צור, דיאטנית קלינית ויועצת תזונה לחברת דגני הבוקר קלוגס
כמות מצרכים מתאימה ל-60 עוגיות (53 קלוריות לעוגיה)
1 כוס קמח רגיל ו-1 כוס קמח מלא
1 שקית אבקת אפייה
100 גרם חמאה
1.5 כוסות סוכר חום
1 ביצה
1 כוס דגני קלוגס אול בראן פלקס
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
הוראות הכנה:
1. לחמם תנור ל-160 מעלות
2. לערבב את הקמח עם אבקת האפייה
3. להקציף חמאה וסוכר, להוסיף ביצה ולהמשיך להקציף
להוסיף אול בראן, תמצית וניל וקמח ולערבב היטב.
אם יבש, להוסיף כף מים או חלב
4. ללוש את הבצק, לגלגל כדורים ולהניחם על תבנית האפייה
5. לאפות כ-10 דקות או עד שמשחים.
להוציא מהתבנית ולצנן על רשת.
לאכסן בכלי אטום.
דבר הדיאטנית:
השילוב של הקמח המלא עם דגני אול בראן במתכון, תורם לקבלת מאפה טעים המכיל כמות רבה של סיבים תזונתיים, ויטמינים וברזל.

תאריך:  12/05/2008   |   עודכן:  12/05/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il