X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם מסעדת מלון פסטורל
▪  ▪  ▪
שבועות בפסטורל [צילום: עומר שביט]

חג החלב הגיע ואיתו המתכונים "הלבנים" והארוחות החלביות. בערב שבועות, במסעדת מלון פסטורל בכפר בלום, יגישו השפים אילן שליידר, וניקי גרנר, שף מחקר ופיתוח תנובה שף - סעודת חג חגיגית לבנה על טהרת מוצרי החלב, המשתלבים עם מנות דגים, מרקים, פסטות, סלטים, קינוחים והיין הלבן החדש של יקב הרי גליל, סובניון בלנק, הראשון מבציר 2008 שיוגש לאורך הארוחה.
בין מנות החג שיוגשו: לזנית גבינות וירקות קלויים, קיש תרד וקצ'קבל, פאי עגבניות שרי וגבינת גליל, פסטה בר, פטוצ'יני, רביולי פטריות ברטבים אלפרדו, פסטו ועגבניות, פוקצ'ות עם פלפלים קלויים וזוקיני, פורל צלוי ברוטב לימונים כבושים, פילה סול מטוגן בציפוי צרפתי, פילה סלמון בציר הדרים, בורקיטוס גבינה, מזנון סלטים - שוט סביצ'ה דניס, חצילים קלויים עם גבינת ריקוטה, פלפל קלוי אנשובי וצלפים, ביבי מוצרלה רוקט ועגבניות שרי.
מזנון גבינות - רוקפור, לבנה כדורים, גבינת עמק, צפתית, קצ'קבל, גבינת שמנת בטעמים ומבחר לחמים באפיה ביתית.
מזנון מתוקים - עוגות גבינה, כנאפה, פפנאש, בלינצ'ס גבינה, גלידה חלבית.
הארוחה פתוחה לקהל הרחב במחיר 140 שקלים לאדם כולל יין.
עוד במהלך החג: יום חמישי 28 במאי בשעה 21:00: ערב עברי - שרים בציבור. ביום שישי 29 במאי בין השעות 13:00-10:00: סדנת חלב חווייתית עם השף ניקי גרנר - שף מחקר ופיתוח, תנובה שף: סדנת בצקי גבינה. הילדים והוריהם יכינו מטעמים שונים מבצק גבינה: בויוס, סלסילות גבינה מפרמזן, תחתיות גבינה, מאפה "זית בבית" ובמילויים שונים ועוד.
מחירי לינה ואירוח בשבועות: לילה לזוג על בסיס חצי פנסיון החל מ-1,600 שקלים, מינימום שני לילות. המלון כשר למהדרין.
מלון פסטורל כפר בלום - 04-6836611, www.kfarblum-hotel.co.il.

תאריך:  10/05/2009   |   עודכן:  11/05/2009
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il