X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם חברת סיימן
▪  ▪  ▪
[צילום: איל פישר]

חברת סיימן, המתמחה ביבוא גבינות איכות מרחבי העולם ומצרפת במיוחד, מייבאת לקראת חג השבועות גבינות איכות מיוחדות:
  • גבינת טום עיזים - TOMME 100% חלב עזים - גבינת טום הינה בין הנפוצות ביותר בעולם הגבינות - היא מיוצרת בדרך כלל בתקופת החורף באזור האלפים. הגבינה מיוצרת מחלב פרה ובאזור הפירנאים היא מיוצרת מחלב כבשים או עזים. טום העיזים של חברת סואניון Soignon. היא גבינה חצי קשה, מרקם רך וטעם המיוחד לגבינות עיזים צרפתיות. מעולה לאירוח, מתאימה גם לאפיה. מחיר ל-100 גר' - כ-18 שקלים.
  • גבינת שוביה (Chaubier) חלב עזים - 50%, חלב פרה - 50%. הגבינה מיוצרת בלבו של אזור חקלאי הידוע בגבינות העזים שלו - במרכז צרפת. צבעה צהבהב ומכוסה בקליפה כתומה ודקה. טעמה עשיר בעל חריפות אופיינית. מעולה לאירוח ולאפיה. מחיר ל-100 גר' - כ-16 שקלים.
  • סנט מור St. Maure צרפתית מקורית - הגבינה מיוצרת מ-100% חלב עיזים ובעלת מעטה עובש לבן אופייני. מיוצרת באזור סנט מור לה טורן, בעמק הלואר. אחת מגבינות העיזים המפורסמות ביותר בעולם. צבעה האפרפר מקורו בפיזור אפר בשלב הבשלות שלה. מתיישנת בין 10 ימים לשלושה שבועות. צורתה וגודלה אחידים ומשקלה 250 גר' בדיוק. מחיר ל-100 גר' כ-16 שקלים. הגבינה נמכרת באריזה במשקל 250 גר' מעל המדף וגם לפי משקל במעדניה.
  • גבינת סנט אלבריי- St. Albrey 100% חלב פרה - הגבינה דומה במרקמה לגבינת קממבר, אך טעמה עדין יותר ופחות חריפה ממנה. היא מכוסה עובש בצבע לבן הנוטה לכתום. צורתה כפרח עם חור במרכזה. מיוצרת באזור הפירנאים הצרפתים. מחיר ל-100 גר' - כ-16 שקלים.
  • גבינת ברס בלו - Bresse Bleu. 100% חלב פרה - גבינה כחולה המיוצרת באזור ברס שבמרכז צרפת, ובאה כתשובה לגבינת הגורגונזולה האיטלקית. הגבינה עטופה בשכבת עובש לבן, דבר המייחד אותה משאר הגבינות הכחולות. בעלת מרקם שמנתי ורך. חריפות בינונית שלא כגבינות כחולות החריפות בדרך כלל. מעולה עם לחם טרי, משמשת גם לעיבוי רטבים, במיוחד לפסטה. הגבינה הכחולה היחידה המיוצרת ביחידות קטנות, 150 גר' ו-500 גר'. מחיר ל-100 גר' כ-19 שקלים.
  • גבינת גורגונזולה - Gorgonzola 100% חלב פרה - גבינה כחולה תוצרת איטליה. מלכת הגבינות הכחולות האיטלקיות. מרקם רך ונימוח המאפיין סוג זה של גבינה. משמשת רבות לרטבי סלטים ופסטות. מחיר ל-100 גר' כ-16 שקלים.
  • גבינת מנצ'גו MANCHEGO מקורית, 100% חלב כבשים - הגבינה מסוג מנצ'גו מקורה מספרד. היא מיוצרת באזור לה מנצ'ה, אשר במרכזו של האי האיברי, דרומית לעיר הבירה מדריד. באזור זה רועות הכבשים המיוחדות, מזן הקרוי מנצ'גה MANCHEGA, השם מנצ'גו הוא AOC - Apelation Origine Controlle, דהיינו: שם מותג אזורי בלעדי בפיקוח ממשלתי. משמעות הדבר היא שרק גבינה המיוצרת בתנאים המיוחדים, יכולה לשאת את הסמל המיוחד. מנצ'גו היא גבינה חצי קשה בעלת מרקם חלק ללא חורים. טעמה נימוח עם האופי המיוחד של גבינות צאן. מחיר ל-100 גר' - 20 שקלים.
  • קפריס דה דיה - Caprice des Dieux 100% חלב פרה - גבינה מסוג קממבר המיוצרת משמנת חלב, מכאן טעמה המעודן. היא מיוצרת באזור ברטניי שבצפון מערב צרפת, הידוע באיכות מוצרי החלב שלו. צורת הגבינה אובאלית ולא עגולה. קיימת אגדה האומרת כי מקור הצורה היחודית הוא בתבנית קממבר פגומה, מכאן צורתה האובאלית.
  • בולגרית באפלו - חלב באפלו - תוצרת בולגריה. בולגרית יחודית ויחידה במינה - מחלב באפלו. חלב הבאפלו ידוע בטעמו העשיר ובתכולת החלבונים הגבוהה. תכונות אלה מעניקות לגבינה זו מרקם עשיר במיוחד וטעם יחודי. ניתן להשיג ברשתות השיווק, באריזה מיוחדת של 300 גר'. מחיר מומלץ - 20 שקלים לאריזה.
  • בלו דוברניי - Bleu D'auvergne-100% חלב פרה - גבינה כחולה, המיוצרת באזור אוברניי שבמרכז צרפת. אחת הכחולות הידועות בצרפת. תקופת הבחלה קצרה יותר מעניקה לגבינה זו טעם מעודן ורך יחסית לשאר ה'כחולות' ומליחות נמוכה יותר. הגבינה בעלת תעודה AOC, המעידות על ייחודה ומקוריותה. מחיר מומלץ לצרכן - 20 שקלים ל-100 גר'. ניתנת לרכישה בחנויות ומעדניות נבחרות בלבד.
  • פורם דונבר Fourme D'Ambert 100% חלב פרה - גבינה כחולה המיוצרת באזור אוברניי שבמרכז צרפת, דרום האלפים. אחת הגבינות העתיקות ביותר בצרפת. יש המייחסים אותה לתקופת הכיבוש הרומי בצרפת. צורתה המיוחדת, צילינדר צר וארוך, מייחד אותה משאר הגבינות הכחולות בצרפת. במהלך תהליך ההבחלה, מזריקים לגבינה יין לבן המיוחד לאזור. דבר המעניק לה ניחום וטעם יחודי. הגבינה בעלת תעודת AOC, המעידות על מקוריותה ויחודה. ניתן לרכוש בחנויות ומעדניות נבחרות בלבד. המחיר ל-100 גר' כ-20 שקלים.
  • סן נקטר St. Nectaire-100% חלב פרה - מיוצרת באזור אוברניי שבדרום האלפים הצרפתים, בכפר הנושא אותו שם. גבינה חצי קשה בעלת מעטה אפרפר אדום. בעלת מרקם חלק עם חורים קטנים הפזורים לעיתים. טעמה עדין המזכיר פטריות ואגוזים. הגבינה בעלת תעודת AOC המעידה על מקוריותה ויחודה. ניתן לרכוש בחנויות ומעדניות נבחרות בלבד. המחיר ל-100גר' כ-20 שקלים.
  • אטשולה - Etchola חלב כבשים 55%, חלב פרה 45%. גבינה חצי קשה אופיינית לאזור הפירנאים שבדרום צרפת. ניתן לרכוש בחנויות ומעדניות נבחרות בלבד. המחיר ל-100 גר' כ-20 שקלים.
  • בסקיריו - Baskeriu 100% חלב כבשים - גבינה חצי קשה אופיינית לאזור הפירנאים הצרפתים, על גדות האוקיאנוס האטלנטי. הגבינה בעלת תעודת AOC המעידה על מקוריותה וייחודה. ניתן לרכוש בחנויות ומעדניות נבחרות בלבד. המחיר ל-100 גר' כ-20 שקלים.
  • קפרינל Caprinelle-100% חלב עזים - גבינה חצי קשה מסוג טום, מיוצרת באזור הפירנאים הצרפתים. ניתן לרכוש בחנויות ומעדניות נבחרות בלבד. המחיר ל-100 גר' כ-20 שקלים.
כל הגבינות הכשרות ניתנות להשגה ברשתות השיווק ובחנויות המובחרות.

תאריך:  12/05/2009   |   עודכן:  12/05/2009
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il