X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם שטראוס
▪  ▪  ▪

שטראוס מחלבות מובילה מגמה בשוק הישראלי ומשיקה את הגבינה הלבנה הכי בריאה בישראל "גבינת סקי 3%".
הכי הרבה סידן-200 מ"ג סידן ב-100 גרם
רק 78 קלוריות ל- 10 גרם
ורק 3% שומן
פיתוח ישראלי ייחודי המותאם לצרכן הישראלי.
מסקר שערכה חברת שטראוס מחלבות עולה כי הערך החשוב ביותר לישראלי בגבינה הינו "הבריאות", במקום השני "הטעם" ובמקום השלישי "טבעיות".
בריאות בגבינה=יותר סידן ופחות אחוזי שומן. עוד עולה כי ל-63% מהורים לילדים, מרכיב הסידן הינו המרכיב החשוב ביותר בגבינה.
על גבינת סקי 3%
גבינת סקי 3% מכילה את הפטנט הבלעדי "סידן אקטיב" הכולל תוספת של 200 מ"ג סידן וויטמין D, בשילוב גורמים המסייעים לספיגתו היעילה של הסידן בגוף.
ב"סקי" 3% רק 78 קלוריות, לעומת סקי 5% עם 95 קלוריות ל 100 גרם.
את גבינות סקי 3% של שטראוס ניתן להשיג באריזות של 140 גרם (סקי יום יום), ו-250 גרם בטעם טבעי.
המחיר לצרכן:
סקי יום יום 3% (140גרם)-2.52 שקל.
250 גרם-4.93 שקל.
על המרכיבים הבריאותיים בגבינת סקי 3%:
סידן: גבינת סקי מועשרת ב-200 מ"ג סידן ל-100 גרם גבינה, מה שהופך אותה לגבינה הלבנה למריחה העשירה ביותר בסידן! גביע גבינה של 250 גרם גבינה מספק 2\1 מהכמות היומית המומלצת לגילאי 19-50.
ויטמין D: גבינת סקי מועשרת בוויטמין D העוזר לספיגת הסידן בגוף. 1 מק"ג ויטמין D ל-100 גרם גבינה. גביע גבינה של 250 גרם גבינה מספק 2\1 מהכמות היומית המומלצת לגילאי 19-50.
חיידקי ביפידוס: גבינת סקי מועשרת בחיידקי ביפידוס ידידותיים המעלים את החומציות במערכת העיכול, ובכך תורמים לספיגה טובה יותר של הסידן.
יחס סידן זרחן: בגבינת סקי קיים היחס הרצוי בין סידן לזרחן - יחס גדול מ-1 (יותר סידן מזרחן)
יחס סידן נתרן (מלח): הנתרן מגביר את הפרשת הסידן מהגוף ולכן כדאי להמעיט בצריכתו, גבינת סקי מכילה רק 220 מ"ג נתרן ב-100 ג' גבינה. והיחס בין סידן לנתרן גבוה.
ויטמין E: ויטמין E הוא נוגד חמצון הנלחם בנזקי החמצון בגוף ותורם לחיזוק העצם. מחקרים הראו כי יש לו השפעה מיטיבה גם על פעילות ההורמונים הקשורים לבריאות העצם בגוף. גבינת סקי מכילה 1 מק"ג וויטמין E לכל 100 גרם גבינה.
גבינת סקי עומדת בדרישות ה-FDA להכרה כמזון העוזר למניעת אוסטאופורוזיס!
הדרישות הן: 1. 200 מ"ג סידן למנה 2. יחס סידן\זרחן גדול מ-1
מסקר שערכה חברת שטראוס באמצעות מכון שילוב, שנערך בקרב 500 ישראלים, עבור חברת שטראוס עלו הממצאים הבאים:
85% מאוכלוסיית ישראל צורכים גבינה לבנה.
85% מהילדים בגיל שנה עד ארבע שנים צורכים גבינה לבנה.
55% מהצרכנים בישראל בוחרים גבינה לפי אחוזי שומן ו-50% מהישראלים בוחרים גבינה לפי תאריך התפוגה שלה.
49% מהישראלים אוכלים גבינה בבוקר ו- 54% בערב.
69% מהישראלים אוכלים גבינה לבנה על לחם.
הערכים הכי חשובים לישראלי בגבינות הם: 1 - בריאות, 2 - טעם , 3 - טבעיות

תאריך:  02/02/2004   |   עודכן:  02/02/2004
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il