קונדיטורית אנג'ל ייצאה משלוח ראשון של עוגות גבינה לשבועות לשוק האמריקני
מפעל העוגות של מאפיות אנג'ל יצא עד כה "רוגלך" ומוצרים אחרים לשוק היהודי הארה"ב, צרפת ואנגליה בכמייון דולר.
משלוח ראשון של עוגות גבינה מתוצרת קונדיטוריית אנג'ל בבית שמש, יצא בימים אלה לארה"ב. עסקות נוספות נסגרו עם קניינים לשוק היהודי בצרפת, אנגליה וקנדה, לאחר מספר משלוחי ניסיון.
היקף היצוא של עד כה לשווקים היהודיים של מפעל העוגות של מאפיות אנג'ל הוא כמיליון דולר.
מנהלת מפעל העוגות של מאפיות אנג'ל יפעת ביאלה-ברדש מסרה, כי ה בשוק היהודי הכשר בחו"ל, מאפיות אנג'ל נחשבת כיום לאחד הגורמים המשמעותיים ביותר, משום שהיא נותנת מענה לכל דרישות שוק המאפים ובעלת הכשר של הבד"ץ העדה החרדית על כל קו המוצרים שלה המקיף כ-250 פריטים שונים.
"השווקים היהודים בחו"ל צורכים בעיקר מוצרים כמו רוגלך, עוגות קקאו, בורקסים גבינה, טורט גבינה ועוגות פסי גבינה". אומרת מנהלת המפעל. "בכוונתנו להרחיב מאוד את החדירה לשווקים אלה, בשל פוטנציאל הביקוש הטמון בהם למוצרים איכותיים כשרים, בהשגחת הבד"ץ מישראל".
הצלחה צפויה, לאור ההדים החיוביים משם גם לעוגות הבחושות ללא סוכר של המפעל כמו עוגת לימון, עוגת שייש, עוגת שוקולד. אלה מיוצאות בנוסף לעוגות הרגילות עם סוכר עוגה אנגלית, עוגת דבש, עוגת אפרסק, תפוז פרג, שוקולד צ'יפס.
בקו המוצרים ללא סוכר לחו"ל יש ביקוש ער גם לעוגיות במילוי שוקולד, עוגיות שקדים, עוגיות שחור/לבן ועוגיות שומשום, כל אלה ללא סוכר.
הבורקס הקפואים נשלחים לשווקים היהודיים בארצות המדוברות תחת הכותרת:
Angel's famous burekas, a taste of Jerusalem
יצוין, כי לצורך תגבור קו המוצרים היוקרתי, רכש המפעל באחרונה את קונדיטוריית מנדי'ס, שייצרה קו מוצרים איכותיים, עם דגש על מוצרים דרום-אמריקניים. על קו זה הוסיפה קונדיטוריית אנג'ל עוד כ-30 ממוצריה שלה.
בצילום: מנהלת מפעל העוגות של מאפיות אנג'ל יפעת ביאלה-ברדש ליד פס הייצור ליצוא במפעל בבית שמש.