X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם "אכול ושאטו"
▪  ▪  ▪

לאחר חג סוכות )15.10.06) ייפתח מחזור נוסף של הקורס המיוחד המיועד למי שמעונינים לפעול בענפי המזון והאירוח (גני אירועים וחברות קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, בארים, קונדיטוריות וכו').
הקורס מתקיים במרכז ההדרכה המשותף ליועץ זיו אייל ולאתר האינטרנט "אכול ושאטו" www.foodis.co.il , הממוקם ברעננה.
זיו אייל, המוביל המקצועי של מרכז ההדרכה, אומר כי יותר ויותר הוא פוגש יזמים פוטנציאליים בתחומי ההסעדה, בתי קפה ואולמות אירועים, שפשוט אינם יודעים בפני מה הם עומדים וזקוקים לסיוע ראשוני וליווי המשך. "הקורסים שלנו מספקים ליזמים אלה את המתווה הבסיסי להקמה ותפעול נכונים של בתי עסק בתחומים אטרקטיביים אך עתירי-סיכון אלה, לצד ליווי המשך אפשרי", אומר אייל.
בין נושאי הקורס שייפתח ב-15 באוקטובר:
החלום והתכנון: הגדרת העסק, בדיקת השוק, מיקום, מתחרים, קהל היעד, קונספט ויחודיות, תכנון עסקי.
ההקמה: שכירות מול רכישה, תכנון שטחי העסק, עיצוב, גודל העסק, גודל העסק, אישורים ורישוי, השקעות, ביטוח, בניית תפריטים, שעות פעילות, עובדים, ספקים.
ניהול ותפעול: ניהול מזון ומלאים, עובדים, בטיחות מזון, קניינות, שיטות עבודה במטבחים, שיטות עבודה במטבחים, שיטות עבודה במטבחים, סטנדרטים, סוגי הגשה, כוח אדם וניהולו, שירות, ניקיון, תמחור התפריט, ניהול תפריט רווחי, דוחות והנה"חש.
שיווק ומכירות: הגדרת הקהל לשיווק, שיטות שיווק, דרכי שיווק, פרסום, אינטרנט, מיתוג, מועדוני לקוחות.
הקורס יתקיים במתכונת של חמישה מפגשים שבועיים, בין השעות 18.00 עד 20.30. מחיר הקורס 1,350 ש"ח + מע"מ.

תאריך:  25/09/2006   |   עודכן:  25/09/2006
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il