X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם רשת "קאנאפ'ס"
▪  ▪  ▪
[צילום: יח"צ]

אל מפת עסקי המזון בישראל מצטרף בימים אלה גורם חדש: "קאנאפ'ס"- רשת משלוחי מזון מהיר וכשר מסוג קאנאפ'ס ("בסיס" בצרפתית), שהם למעשה קומבינציות גורמה על פרוסות לחם. "קאנאפ'ס" מספקת אלטרנטיבה מהירה, איכותית וקלה לארוחת צהריים לאנשים עסוקים וגם פתרון מרענן לכיבוד מוכן בהגשה אסתטית וידידותית לסביבה בישיבות ובכנסים.
התפריט כולל 50 סוגי קאנאפ'ס שונים: בשריים, חלביים, דגיים, וצמחוניים (פרווה). כבסיס הקאנאפ'ס משמשים שלושה סוגי לחמים פרי פיתוח בלעדי של הרשת, שמבטיח להם תוחלת טריות ארוכה אף יותר מ-24 שעות לאחר הפריסה. פיתוח זה מייעל ומקצר את תהליך הכנת הקאנאפ'ס מרגע ההזמנה ומעמיד את זמן האספקה ללקוח על דקות ספורות.
הקאנאפ'ס נמכרים באריזות של 4, 12 או 20 יחידות. האריזות, כמו גם הצלחות והמפיות, עשויות מנייר ניתן למיחזור. השירות פועל חמישה ימים בשבוע משבע בבוקר ועד שבע בערב.
סניף ראשון של הרשת, בשטח של כ-90 מ"ר הכולל גם שולחנות לאכילה במקום, החל כבר לפעול במתחם הבורסה ברמת-גן. עד סוף 2008 צפויים להיפתח עוד ארבעה סניפים נוספים במתחמי עסקים במרכז: שלושה בתל-אביב - בלב העיר, בדרום העיר וברמת החיי"ל, ואחד באיזור התעשייה של הרצליה פיתוח.
"קאנאפ'ס" היא מיזם של קבוצת אנשי עסקים ביניהם השף ארז תורג'מן, בעברו בוגר ומדריך בסניף הקנדי של המוסד הנודע ללימודי קולינריה "קורדון בלו" והשף של רשת הקונדיטוריות "רולדין". את הרעיון להקמתה שאב תורג'מן, המשמש כמנכ"ל "קאנאפ'ס", מטרנד ה"פאסט גוד" אותו החדיר השף הספרדי פראן אדיאה באמצעות רשת מסעדות "פאסט גוד" הפרושה ברחבי העולם הדובר ספרדית.
עקרונות טרנד ה'פאסט גוד' שמים דגש על הגשה מהירה של ארוחות המשלבות מרכיבי מזון מעולם הגורמה עם מנות אוכל מסורתיות, תוך הקפדה על טריות ועיצוב אסתטי. בדומה לפאסט פוד, הקונספט של "פאסט גוד" נועד לספק פתרון תזונתי מהנה ומהיר לאדם בעולם העבודה המודרני שזמנו הפנוי הולך ומצטמצם. בניגוד לפאסט פוד, ארוחת "פאסט גוד" מציעה אופציה תזונתית בריאה, קלה ולא תעשייתית.
בהקמת הסניף הראשון של "קאנאפ'ס" הושקעו כ- 700 אלף שקל. ההשקעה הצפויה בכל סניף חדש נאמדת בכ- 600 אלף שקל. צפי מחזור המכירות נאמד בכ- 1 מיליון שקל לחודש.
תורג'מן: "חיסכון מרבי בעלויות תפעול ושימוש גורף במיקור חוץ לכל מרכיבי המוצר מאפשרים לנו להתמקד בהרכבה מהירה של הקנאפא'ס, בהפצה זריזה של המשלוחים ובהשקעה בעיצוב איכותי. ההתלהבות שבה התקבלו המוצרים עד כה מעידה שיש לנו קלף מנצח ביד".
בימים אלה מנהלת הנהלת "קאנאפ'ס" משא ומתן מתקדם עם כמה חברות היי-טק במתחם הבורסה ברמת-גן לאספקה קבועה של כיבוד לישיבות. עם חוג הלקוחות העסקיים שכבר יצרה סביבה נמנים שגרירויות קניה ואוסטריה, הנהלת קלאב הוטל, הנהלת פילסברי, הנהלת בנק לאומי ורשת האופנה ג'אמפ.

תאריך:  09/04/2008   |   עודכן:  09/04/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il