X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם בית הספר תדמור
▪  ▪  ▪

בסיומו של מכרז ארצי שהתקיים לאחרונה נבחר בית הספר המרכזי למלונאות תדמור, לבצע את חידושם של קורסי ההכשרה המקצועית למבוגרים בתחומי המלונאות והקולינריה באזור המרכז. זאת לאחר תקופה ארוכה בה לא התקיימו קורסים קולינאריים להכשרת מבוגרים, ייפתחו השנה מספר קורסים במימון ובפיקוח האגף להכשרה מקצועית במשרד התמ"ת. בין היתר מציע תדמור קורסים בטבחות - אומנות הבישול, קונדיטאות ובישול אתני.
"אני מברך על החלטת משרד התמ"ת לחזור ולפתוח את קורסי הכשרת המבוגרים", אומר שלומי נדיר, מנכ"ל תדמור, "הביקוש לידיים עובדות בענף הולך וגובר כל הזמן, בוגרי בית הספר פשוט נחטפים לעבודה ועדיין אנחנו לא מצליחים לעמוד בביקושים. עם העלייה הצפויה בשנים הקרובות בתיירות לישראל, תגבר עוד יותר הדרישה לאנשי מקצוע בעלי בסיס ידע רחב וחזק והבנה של משמעת העבודה ודרישות המקצוע. אנו בתדמור נערכים לענות על דרישה זו ולהזרים לענף את מיטב אנשי המקצוע".
בית הספר למלונאות ומקצועות האירוח תדמור נחשב למוסד הלימוד המוביל בתחומי ההכשרה הקולינארית בענפי המסעדנות, המלונאות והאירוח. בוגרי תדמור, ביניהם שפים כגון צחי בוקששתר, ניר צוק, שגב משה, איל לביא ועוד, מציינים כי אין תחליף לבסיס המקצועי והמקצועני שמעניק בית הספר לבוגריו.
שף ניר צוק: "אני שמח מאוד לשמוע על פתיחת הקורסים בתדמור. לדעתי זו יכולה להיות תחילתה של דרך שתחזיר את המקצוענות לענף. כיום יש קושי רב למצוא אנשים מקצועיים וביקוש אדיר בשוק לכח אדם מיומן ורציני. הכשרה של אדם שמגיע ללא הבסיס המקצועי עלולה להיות דרך חתחתים שלפעמים מצליחה ולפעמים לא. כשאני מקבל לעבודה בוגר של הכשרה מקצועית רצינית כמו זו שבקורסים של תדמור אני יודע שהוא ישתלב בקלות במטבח שלי".

תאריך:  19/10/2008   |   עודכן:  19/10/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
תמר הברפלד
- הודעה מטעם תנועת קול אחד
אופיר אבסלנדר
- הודעה מטעם גן גורו
מיטל
- הודעה מטעם תנועת אחריי
יניב צ'ונה
- הודעה מטעם מנהלת ההסברה של יהודה ושומרון
נעמה נורמנד-גנץ
- הודעה מטעם תאגיד בראשית
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il