אדום אדום, מותג בשר הבקר הטרי, קיים השתלמות מקיפה בנושא בשר בקר טרי, לתלמידי מגמת הטבחות בבית הספר לטבחות ותיירות דן גורמה.
ההשתלמות כללה אירוח וסיור במפעל החברה בבית שאן, בליווי הרון חיימוביץ, רפרנט תנובה שף וניצה בהט - יונתני מנהלת בקרת האיכות של המפעל, שהעבירו הרצאה מקיפה על פעילות המפעל לרבות נושאי שחיטה ותהליכי הניקור והפירוק וכמובן תהליך ההכשרה.
תלמידי בית הספר, נהנו מסיור מודרך של שוקרי אלחגה מנהל מחלקת פירוק ואריזה וכן מהעשרה רחבה בנושא בשר בקר החל מהמלצות לגידול, וכלה בתהליכי בישול והיתרונות של שימוש בבקר טרי.
במסגרת הביקור, קיימו התלמידים מפגש עם מנהלי המפעל שכלל פורום שאלות תשובות בנושא בשר בקר טרי בפרט, וכן טיפים כלליים בתחום המטבח כחלק מהכשרתם לתפקיד הטבחות בעתיד.