X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם מפעל אדום אדום
▪  ▪  ▪

אדום אדום, מותג בשר הבקר הטרי, קיים השתלמות מקיפה בנושא בשר בקר טרי, לתלמידי מגמת הטבחות בבית הספר לטבחות ותיירות דן גורמה.
ההשתלמות כללה אירוח וסיור במפעל החברה בבית שאן, בליווי הרון חיימוביץ, רפרנט תנובה שף וניצה בהט - יונתני מנהלת בקרת האיכות של המפעל, שהעבירו הרצאה מקיפה על פעילות המפעל לרבות נושאי שחיטה ותהליכי הניקור והפירוק וכמובן תהליך ההכשרה.
תלמידי בית הספר, נהנו מסיור מודרך של שוקרי אלחגה מנהל מחלקת פירוק ואריזה וכן מהעשרה רחבה בנושא בשר בקר החל מהמלצות לגידול, וכלה בתהליכי בישול והיתרונות של שימוש בבקר טרי.
במסגרת הביקור, קיימו התלמידים מפגש עם מנהלי המפעל שכלל פורום שאלות תשובות בנושא בשר בקר טרי בפרט, וכן טיפים כלליים בתחום המטבח כחלק מהכשרתם לתפקיד הטבחות בעתיד.

תאריך:  16/11/2008   |   עודכן:  16/11/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
מיכל זילבר
- הודעה מטעם מוטורולה
ילון מדר
- הודעה מטעם ג'ון ברייס הדרכה
לי שיין
- הודעה מטעם המרכז הישראלי למצוינות בחינוך
רונית גרינוולד
- הודעה מטעם One1
דנה הרמן
- הודעה מטעם ביה"ס לשפים דן גורמה
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il