X
יומן ראשי
חדשותתחקירים
כתבותדעות
סיפורים חמיםסקופים
מושגיםספרים
ערוצים
אקטואליהכלכלה ועסקים
משפטסדום ועמורה
משמר המשפטתיירות
בריאותפנאי
תקשורתעיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורהלכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונתמיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עתוידאו News1
פורמיםמשובים
שערים יציגיםלוח אירועים
מינויים חדשיםמוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טוריםבלוגרים נוספים
רשימת כותביםהנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישיםפירמות
מוסדותמפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורתאירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומייםאירועים כלכליים
אירועים מדינייםאירועים משפטיים
אירועים פוליטייםאירועים פליליים
אסונות / פגעי טבעבחירות / מפלגות
יומנים אישייםכינוסים / ועדות
מבקר המדינהכל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם חברת גלידת שטראוס
▪  ▪  ▪
[צילום: אי.אס. און ליין]

קרמבו, מבית גלידת שטראוס: שילוב מופלא של ביסקוויט, קצף ושוקולד. בגלידת שטראוס צופים למכור השנה למעלה מ-35 מיליון יחידות קרמבו לאחר שבשנה שעברה עלו המכירות של קרמבו שטראוס בלמעלה מ-20%.
עד היום יש כבר גידול במכירות של למעלה מ-10% ביחס לשנה שעברה. ישראל הינה "מדינת הקרמבו", ומדי חורף נמכרים למעלה
מ-50 מיליון יחידות קרמבו. בממוצע צורך כל אדם, מילד ועד מבוגר כ-9 יחידות קרמבו בעונה. 69% מהישראלים מעדיפים לאכול את הקרמבו מלמעלה.
על ההיסטוריה של הקרמבו:
הקרמבו נולד לפני כ-200 שנה בדנמרק והגיע לארץ לפני יותר מ-40 שנה על-ידי קונדיטורים שעלו לארץ מדנמרק ומגרמניה. בשנת 1966 החלה חברת ויטמן להיות המשווקת מספר אחת של קרמבו בארץ והיא גם זו שנתנה לו את שמו המורכב מצירוף המילים "קרם" ו-"בו". בשנת 1979 כבשה שטראוס את כתר ה"קרמבואות" כאשר רכשה את ויטמן.
על שוק הקרמבו בישראל ובעולם:
הרעיון שעומד מאחורי ה"קרמבו" הינו ליצור תחליף גלידה שאינו נמס, קל לשיווק שאפשר לאכול בחודשי החורף בלי לצנן את הגרון. עונת הקרמבו מתחילה רשמית באוקטובר ונמשכת עד פברואר. ישראל נחשבת למדינה בעלת צריכת הקרמבו הגדולה בעולם, למרות שעונת הצריכה היא קצרה במיוחד. בישראל נאכלים יותר מ-50 מיליון קרמבואים בעונה. הטעם הנפוץ ביותר הוא קרמבו וניל ואחריו קרמבו מוקה שבייצורו החלו בשנת 67. משקל יחידת קרמבו הוא בערך 25 גרם והיא מכילה כ-115 קלוריות.
איך מייצרים קרמבו:
כל תהליך הייצור נעשה במכונה אחת ארוכה במיוחד: שני מכלים מזינים את המכונה, באחד מהם יש תמיסת סוכר ובשני תמיסת חלבון ביצים. החומרים מועברים למיכל אחר, אליו מוזרם אויר ותהליך ההקצפה מתחיל עד אשר מתקבל קצף קשה ויציב. החומר מועבר למכונה המזריקה כדורי קצף על-גבי הביסקוויטים. השלב הבא הוא מנהרת ציפוי השוקולד, שלאחריו מקררים את הקרמבואים על-מנת שהשוקולד יתקשה. הקרמבו המוכן נארז בעדינות על-ידי מספר אורזות. אחדות מהן מצפות אותו בנייר כסף דק ואחרות אורזות את היחידות העטופות בקופסאות קרטון. כדי לשמור על איכותו.
איך הישראלים אוהבים לאכול את הקרמבו שלהם???
הקרמבו נתפס על-ידי הצרכן הישראלי כממתק חוויתי, בעל ערכים אמוציונאליים ואינדיבידואלים. לקרמבו ערך מוסף בעיני הצרכן כממתק ותיק ונוסטלגי המסמל את דור הממתקים הפשוטים והטעימים.
מסקר שערכה חברת גלידת שטראוס, באמצעות מכון שילוב, בנושא הרגלי האכילה של הקרמבו עלו הממצאים הבאים:
  • 69% מהישראלים מעדיפים לאכול את הקרמבו מלמעלה.
  • 12% מעדיפים להתחיל לאכול את הקרמבו שלהם מהביסקוויט.
  • 4% אוכלים את הקרמבו בכל פעם בצורה שונה.
  • 10% אוכלים ביחד את הביסקוויט ואת הקצפת.
גלידת שטראוס מציעה קרמבו בטעמי: וניל ומוקה. הקרמבו במגוון הטעמים נמכר בקיוסקים ביחידות בודדות וברשתות השיווק באריזות של שמונה יחידות ובאריזות של 40 יחידות. לאורך השנים המציאו קרמבו במגוון גדול מאד של טעמים - טעמי פירות, טעמי מסטיק ועוד - עד היום אף טעם לא הצליח לשבור את ההגמוניה של הוניל והמוקה, שעדיין מהווים כמעט 100% ממכירות הקטגוריה...
כשרות: לנדא ועכו. מחירים מומלצים לצרכן: אריזת 8 יחידות, מחיר מומלץ לצרכן: 13.00 שקלים. אריזת 40 יחידות, מחיר מומלץ לצרכן ברשתות השיווק: כ-40 שקלים.
תאריך:  25/11/2008   |   עודכן:  25/11/2008
מועדון VIPלהצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
דנה אוחנה
- הודעה מטעם מוזיאון בית התפוצות
כרמית להב
- הודעה מטעם קבוצת ר.ד.א
רן רהב
- הודעה מטעם קבוצת גזית גלוב
מרב חסידים
- הודעה מטעם עינת תעשיות מזון
רינת שגיא
- הודעה מטעם המרכז האוניברסיטאי אריאל
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il