זהו מפגש שני במסגרת סדרת מפגשים קולינריים, בהם מארחת המסעדה שף ישראלי מוביל שיציג לנערי פרויקט לילית סגנון קולינרי השונה מזה של מסעדת לילית על-מנת לחשוף בפניהם מגוון רב של סגנונות קולינריים שונים וייחודיים.
שני השפים: נעם דקרס שף מסעדת לילית והשף חוסאם עבאס ממסעדת אל באבור, יחד עם נוער פרויקט לילית, ייצרו חוויה קולינרית ייחודית של אוכל ערבי-גלילי אותנטי, עם ריחות וטעמים מהמזרח התיכון: בשר טלה וירקות עונתיים יהיו השחקנים המרכזיים בערב זה ולצידם תבלינים גליליים והפתעות נוספות.
התפריט יהיה בסגנון קליל ולא מחייב של מנות למרכז השולחן על-מנת להעצים את החוויה ושכל הסועדים בשולחן יוכלו ליהנות מכל המנות.
תפריט הארוחה: מנות פתיחה: חציל קלוי עם פלפלים חריפים ושמן זית, פלפל אדום שרוף עם בצל ועגבניות, חומוס טרי בעבודת יד עם גרגרי חומוס וטחינה.
עיקריות: קבאב טלה אפוי בפיתה עם עגבניות באלדי, צוואר טלה ממולא באורז ותבלינים גליליים, צלעות טלה צעיר בגריל. קינוח: עטייאף אגוזים ופיסטוק בסירופ סוכר ומי פרחים. מחיר הארוחה: 185 שקלים.
ללקוחות אמריקן אקספרס מחיר מיוחד של 130 שקלים בתוספת 500 כוכבים בלבד ועוד בונוס מיוחד - כוס יין לכל סועד.
לילית מציעה מטבח מודרני ויצירתי המוכיח שאין סתירה בין אוכל כשר לארוחת גורמה. שמה של המסעדה הולך לפניה לא רק בגלל החוויה הקולינרית שהיא מעניקה ללקוחותיה אלא גם בזכות המיזם החברתי הייחודי שלה בשיתוף עם עמותת עלם, שבמסגרתו בני נוער בסיכון, שנפלטו ממסגרות חינוכיות, עוברים במטבח המסעדה הכשרה מקצועית בת שנה וחצי במקצועות המסעדנות. בשנה שעברה הרחיבה המסעדה את פעילותה ונכנסה גם לתחום הקייטרינג.
לילית, בית אסיה, רחוב דפנה 2 תל אביב, 03-6091331. שעות פעילות: ימים א'-ה' 23:00-12:00, ארוחות עסקיות מוגשות בימים א'-ה' בין השעות 16:00-12:00.