X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם יקב דלתון -
▪  ▪  ▪

חדש מיקב דלתון:קברנה סובניון דלתון 2001.
יקב דלתון הממוקם במרום הגליל, משיק את יין קברנה סובניון 2001.
ענבי קברנה סובניון ליין זה מגיעים כולם מאזור רמת דלתון שבגליל העליון. הכרמים מטופלות לאורך השנה בטיפול קפדני שנועד להבטיח יבולים נמוכים וריכוז של טעמים וצבע. האקלים הייחודי לאזור מתאפיין בחורף קר מאוד ומושלג ובטמפרטורות מתונות בימי הקיץ ולילות קרים, תנאים אלה הם אידיאליים לגידול ענבי יין והם שנותנים ליין זה את ייחודו.
תהליך ייצור היין:
הגפנים נבצרו בבציר ידני בימים האחרונים של חודש ספטמבר ובתחילת חודש אוקטובר והאשכולות הועברו ליקב באופן מיידי. הענבים רוסקו ולאחר מכן עברו למכלי התסיסה שם עורבב המיץ עם הקליפות כמה פעמים ביום כדי להפיק את מירב הצבע, ותהליך התסיסה החל. עם תום התסיסה היין נסחט והחל תהליך התסיסה המלו-לקטית שמעדן ומרכך את היין. אחריו הועבר היין לחביות עץ אלון צרפתיות ואמריקניות לתקופה של 12 חודשים. עם תום ההתיישנות יצא היין מהחביות כשהוא מורכב יותר ונעים לשתייה. היין בוקבק בסוף חודש מרץ ושהה מספר חודשים בבקבוק עד שהוחלט שהוא מוכן לשתייה.
קברנה סובניון דלתון הנו יין עשיר, כהה ומאוזן היטב. היין מציג אפיונים ברורים של זן הקברנה סובניון, ניחוחות של מנטה ופירות יער כגון: דומדמניות ופטל בר, בשילוב ניחוח וניל וקלייה הנובעים משהייה ממושכת בחביות. היין מוכן לשתייה כעת אך יכול גם להישמר עוד מספר שנים.
הקברנה סובניון משווק בחוזק של 13.5% אלכוהול ומומלץ להגישו בטמפרטורה של 16-18 מעלות צלזיוס. היין מתאים במיוחד ללווי גבינות קשות וחריפות, צלי בקר אפוי בתנור ומאכלי בשר כבש.
כמה מילים על קברנה סובניון:
"מלך האדומים", ענבי קברנה סובניון מניבים יין בעל גוף מלא, צבע אדום כהה ומרוכז טעמים עשירים ופוטנציאל יישון ממושך. ביקב דלתון מייצרים שלושה יינות מזן זה: קברנה סובניון רזרב, המפורסם ועטור הפרסים, קברנה סובניון דלתון וכנען אדום.
מחיר מומלץ לצרכן: 53 ש"ח (750 מ"ל).
להשיג בחנויות היין המובחרות ובמרכז המכירות של "החברה הסקוטית" בתל-אביב, גני התערוכה השינים, סוף רחוב דיזנגוף.
על אודות יקב דלתון:
יקב דלתון במשכנו החדש בפארק התעשייה דלתון, הוקם על יד משפחת הרוני וממן בשנת 1995. והוא נמצא עד היום בבעלות פרטית. היקב מייצר כמות מוגבלת של בקבוקים תחת פיקוחה של ייננית היקב נעמה מועלם ובליווי היינן היועץ האוסטרלי ג'ון וורנטשוק ובעזרת היינן הדרום אפריקאי, כריסטופל רו.
יתרונו של היקב הוא במיקום הכרמים הנהנים מתנאי האקלים הטובים בארץ לגידול כרמי יין ומהקרבה של הכרמים ליקב, מה שמאפשר השגחה וטיפול מיידי בענבים.
את יינות יקב דלתון ניתן להשיג רק בחנויות היין ובמסעדות מובחרות ואין הוא מופץ בהפצה המונית או ברשתות השיווק.

תאריך:  01/09/2003   |   עודכן:  01/09/2003
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il