אברהם גרנט ופורטסמות' אירחו את ווסטהאם בפראטון פארק כשהם חייבים ניצחון. הכחולים שיחקו טוב, אך יצאו ב-1:1 מאכזב מול הפטישים שמשאיר אותם במקום האחרון בטבלה הפער של 5 נק' מחוף מבטחים. ליברפול, ללא יוסי בניון הפצוע, המשיכה את העונה הבינונית כשסיימה בתיקו חסר שערים אצל וולבס מהתחתית. מקסי רודריגס רשם בכורה בהרכב ולא הרשים. במשחקים נוספים שנערכו גברה טוטנהאם 0:2 בדרבי לונדוני על פולהאם משערים של פיטר קראוץ' ודייויד בנטלי, ובולטון עם תמיר כהן (90 דקות) רשמה ניצחון ביתי חשוב, 0:1 (לי) על בארנלי.
מהלך המשחק
ברבע השעה הראשונה לא היו אירועים מיוחדים. שתי הקבוצות הניעו את הכדור במרכז השדה ולא הגיעו לאיזור הרחבה. בדקה ה-16 הגיעה פומפי להזדמנות הכיבוש הראשונה בהתמודדות. הריידרסון ספק בעט ספק מסר כדור רוחב למרכז הרחבה ופיקיון פספס את הכדור. 3 דקות לאחר מכן גם ארון מוקואנה כמעט העלה את גרנט לית?ון כשבעט טיל!מ-20 מטר, אך רוברט גרין הדף נהדר. בדקה ה-23 גם הפטישים היו קרובים להובלה. נובל פרץ באגף שמאל, מסר כדור עומק ענק לקוליסון שסחט מבגוביץ' הצלה מרהיבה. מכאן והלאה הקצב ירד והקבוצות ירדו למחצית ב-0:0 מאכזב.
הפטישים פתחו טוב יותר את המחצית השנייה וכעבור 7 דקות באו על שכרם. דיאנטי הגביה מאגף ימין לעבר מרכז הרחבה, הגנת פומפי לא הייתה מאורגנת ויונאס קאבול נגח לשערו שלו וקבע 0:1 חשוב ללונדונים. 20 דקות לסיום לפומפי הייתה הזדמנות פז לחזור למשחק, אך בואטנג בעט מ-5 מטרים ברשלנות אל מחוץ למסגרת. הכחולים לקחו יותר ויותר יוזמה, ורבע שעה לסיום קבעו שיוויון. פיקיון שלח את דני וובר לבד מול רוברט גרין והחלוץ שרק נכנס הרשית בקור רוח וקבע 1:1 שנשמר עד לסיום.