X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   חדשות
עוד אימון לנבחרת. קשר הפועל: "לא רוצה לדבר על ההחתמות של מכבי"
▪  ▪  ▪
"החבר'ה מחיפה שבוזים". צפו בראיון עם ורמוט

נבחרת ישראל ממשיכה לערוך אימונים לקראת היציאה למסע המשחקים בדרא"מ ולמפגשים מול אורוגוואי וצ'ילה (כהכנה שלהן למונדיאל ושל הכחולים-לבנים למוקדמות היורו). היום הגיע אורח לא צפוי לאימון - גיא לוזון - שצפה מקרוב.

רופא הנבחרת, ד"ר מרק רוסנובסקי, חגג את יום הולדתו וביקש לומר מספר מילים, בין היתר סיפר על עבודתו עם השחקנים במהלך השנים הרבות שלו עם הסגל הבוגר. כנהוג בנבחרת, יוסי בניון ביקש ממוזמנים הטריים לשאת דברים, וכאשר עלי עותמאן ביקש, בחצי חיוך, לומר את הדברים בערבית - הקפטן סירב בנימוס. האירוע מעיל אולי אווירה שונה ורעננה בעידן לואיס פרננדס.

אחרי האימון האחרון מחר אמור יוסי בניון לקבל שחרור מהסגל, וככל הנראה גם עומר גולן. ביברס נאתכו קיבל שיחרור מהאימונים היום ומחר לרגל אירוסיו. עם זאת, שחקנה של רובין קאזאן ייצא עם הנבחרת למשחקים מול צ'ילה ואורוגוואי. כל שחקני הסגל, כולל אלה שקיבלו שחרור מהמסע (יוסי בניון וטל בן חיים) השתתפו בתרגולים בעוד שדדי בן דיין ערך רק אימון חלקי. מגן הפועל תל אביב יעבור בדיקת אולטרא סאונד כדי לבחון אם יוכל לצאת עם הנבחרת לדרום אמריקה. השחקן רוצה לצאת, אך רק לאחר הבדיקה יוחלט.

"כיף להיות פה, האימונים טובים והאווירה טובה. כולנו רוצים לעשות תוצאות טובות מול נבחרות שיהיו בגביע העולם בדרום אפריקה", אמר שחקן העונה גילי ורמוט שנשאל גם על התקשורת מול לואיס פרננדס. "אני מבין שפת הכדורגל עם הידיים".

ורמוט נשאל גם על המפגש עם שחקני מכבי חיפה מהם "גנב" את האליפות ועל ההחתמות האחרונות של היריבה העירונית מכבי. "בסך הכל כולנו חברים טובים", אמר הקשר. "החבר'ה מחיפה עדיין קצת שבוזים אבל בשנה שעברה זה היה הפוך. מכבי? זה לא משהו שאני רוצה לדבר עליו".

המזומן החדש לסגל, ומי שרבים רואים בו את הבייבי של פרננדס, מאור מליקסון, אמר: "לא הייתי בנבחרת 3 שנים, הרגשה טובה כי העבודה הקשה שלי השתלמה. אין לי בעיה עם השפה, את שפת הכדורגל כולם מבינים. לא הופתעתי מהזימון, אחרי הכל אני קשר עם 13 שערים ו-14 בישולים. מקווה להישאר בהפועל ב"ש".

חלוצה של גנק הבלגית, אליניב ברדה, לא התאמן הערב, ויצא לטיפולים פיזיותרפיים. גם אבי סטרול לא התאמן.

תאריך:  20/05/2010   |   עודכן:  20/05/2010
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
יפעת גדות
השמדת היהודים באושוויץ לא פסקה עד לרגע האחרון    מחנה אושוויץ הצטיין בארגונו הטכני המושלם ובציודו המדעי המקורי, שמטרתו היחידה הייתה ניצול כוח עבודתם של מיליוני הנידונים למוות תוך כדי תהליך השמדתם
איציק וולף
בתום ריצוי מאסר של ארבע שנים שוחרר חבר הפרלמנט הפלשתיני מטעם חמאס    "על ההנהגה הישראלית להיות מציאותית בטיפול בעניין שליט"
בן פרץ
בן פרץ סבל מסבב האודישנים הברזילאי, אבל חזר עם תובנות על דמותו של המטייל הישראלי המצוי
גלית יצחק-אוגנוב
לנער נקבע מוות מוחי נשימתי עקב חוסר זרימת דם למוח    ארבעה בני נוער וגבר בן 31, קיבלו חיים חדשים    אבי הנער: קיבלנו את ההיתרים מרבנים לתרום איברים    [אנסטסיה. מושתלת הכבד / צילום: מרכז רפואי שניידר]
יפעת גדות
חוקרים עושים מאמץ לשכנע את קובעי התקנים להכיר בהזדקנות כמחלה    מקווים ששינוי ההגדרה יתרום לפיתוח תרופות לטיפול במספר מחלות במקביל    התקווה - לחיות עד גיל 100 אבל בלי אלצהיימר וסרטן
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il