אחרי שני מחזורים, מאמן ראשון בליגה הלאומית הולך הביתה. גיא לוי, מאמנה של עירוני רמת השרון, התפטר הערב (שני) מתפקידו לאחר שרב עם מנהל הקבוצה, מנחם קורצקי.
לא ברור מה הביא לפיצוץ בין לוי לקורצקי, אך מבחינת המאמן לא היתה דרך חזרה. לוי עלה לכר הדשא ואמר לשחקניו: "אני עוזב". עדיין לא ברור מי יחליפו בתפקיד, אך שמו של יובל נעים, שהתפטר עוד לפני תחילת העונה מבני סכנין, כבר הוזכר. גם מומי זפרן קיבל פנייה מאנשי הקבוצה.
"אני לא רוצה להיות במקום שיש בו אלימות", אמר לוי לאתר ערוץ הספורט מבלי להרחיב בנושא, "אני מאחל לרמת השרון בהצלחה".
אחרי שני המחזורים הראשונים בליגה הלאומית, רמת השרון ממוקמת רביעית כשבמאזנה 4 נקודות. הקבוצה עדיין לא ספגה שער. בשבת הקרובה תארח רמת השרון את הפועל נצרת עילית במסגרת המחזור השלישי.