ארבע שנים של אכזבות, הכנות, מפחי נפש ותככים יגיעו הלילה לסיומן עם פתיחת הטורניר הקופה אמריקה במשחק בין המארחת ארגנטינה לבוליביה. בעוד שסביב הנבחרת של סרחיו באטיסטה כולם עסוקים בזהות השחקנים שיפתחו בחוליית ההתקפה, הכוכב ליונל מסי מנסה לפזר קצת הלחץ סביבו.
"אין תואר אישי ששווה כמו זכיה בטורניר בנסיבות הקיימות", אמר ליאו מסי. "אני אף פעם לא חושב על להיות המצטיין של הטורניר, אבל רק יכול להגיד שאני בסדר. אני מגיע עם ציפיה גדולה שכבר יתחיל הטורניר".
"לשחק עם החולצה של נבחרת ארגנטינה זו הרגשה מיוחדת, אבל זה לא אומר לרגע שזהו לא טורניר כדורגל שאנחנו רוצים לזכות בו", הוסיף הפרעוש. "הלחץ דומה לכל משחק בו אני משתתף והוא לא נופל רק עליי, אלא על כל 11 השחקנים שמשחקים. אני לא יכול להבטיח דבר לאוהדים, רק שנעשה הכל כדי להיות אלופים".
חבייר מסצ'ראנו חווה את דעתו לפני משחק הפתיחה מול בוליביה ודיבר על סיכויי הנבחרת: "יש לנו מאמן חדש והסגל עבר שינוי. העובדה שאנחנו משחקים בבית קבעה שאנחנו פייבוריטים. מעולם לא שיחקתי בארגנטינה בטורניר גדול. אין לי ספק שהקהל ידחוף אותנו לאורך כל הדרך".
"אנחנו רוצים לזכות בקופה אמריקה", המשיך הקשר, "צריך להחזיר את המסורת ולהרגיע את האוהדים שלנו. יש לנו את החלוצים הטובים בעולם. ארגנטינה כיום היא כוח עולה בכדורגל. לכל אחד יש יכולות מצוינות, כעת צריך לחבר את זה למשחק הקבוצתי".
המאמן באטיסטה פירסם את ההרכב ההתקפי שלו לקראת המשחק הלילה מול בוליביה. קרלוס טבס, שתורגל לצד מסי ואסיקיאל לאבסי מנאפולי, יפתח במקום היגוואין. חבייר מסצ'ראנו מברצלונה ישחק בקישור יחד עם אסטבן קמביאסו ואבר באנגה, בעוד שגבי מיליטו וניקולאס בורדיסו יפתחו כבלמים.
ההרכב: סרחיו רומרו; חבייר סאנטי, ניקולאס בורדיסו, גבי מיליטו, מרכוס רוחו; חבייר מסצ'ראנו, אסטבן קמביאסו, אבר באנגה; קרלוס טבס, ליאו מסי, אסיקיאל לאבסי.
http://www.sport5.co.il/SIP_STORAGE/FILES/3/236453.jpg