X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   חדשות
האיגוד והשחקניות הסכימו: 4 זרות ישחקו העונה. 3 ב-3 השנים הבאות
▪  ▪  ▪
השחקניות חוזרות לפעולה

תם ונשלם. אחרי אין ספור זגזוגים, שביתת הנשים באה לקיצה לאחר שאיגוד הכדורסל, המנהלת ונציגי השחקניות חתמו על החוזה הסופי והמוסכם על שני הצדדים, שנעשה בתיווך שרת הספורט לימור לבנת וראש מנהל הספורט ד"ר אורי שפר.

עיקרי ההסכם קובעים שבעונת המשחקים 2011/12 יוכלו לשחק ארבע שחקניות זרות בהרכב הקבוצות והחל מעונת המשחקים הבאה ולמשך שלוש עונות יחויבו הקבוצות לשתף בחמישייה שתי שחקניות ישראליות ללא הגבלת גיל בכל רגע נתון של המשחק.

גת מגידו, שחקנית הבקעה וממנהיגות המאבק, אמרה לאתר ערוץ הספורט: "שרת הספורט ומנהל הספורט היו לצידנו. למרות שצורם לנו שוויתרנו על השנה הנוכחית, יצאנו מחוזקות מהמאבק".

"אני שמחה שכל הצדדים גילו לבסוף אחריות, ושליגת הנשים חוזרת לפעול", אמר השרה לבנת, "זה הדבר החשוב והנכון לטובת הספורט הישראלי בכלל וספורט הנשים בפרט. אנחנו יוצאים היום לדרך חדשה שתוביל, אני מאמינה, גם לחיזוק מעמדן של השחקניות הישראליות וגם לחיזוק ענף כדורסל הנשים בישראל".

מארגון שחקני הכדורסל נמסר: "אנחנו מודים לשרת הספורט לימור לבנת ולראש מנהל הספורט ד"ר אורי שפר על הסיוע הרב בקיום המו"מ וההגעה לפתרון הסכסוך. אנחנו מאחלים לשחקניות ולאוהדי הכדורסל עונת משחקים מהנה".

תאריך:  14/11/2011   |   עודכן:  14/11/2011
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
עופר וולפסון
בדיון בוועדה לבחינת בעיית העובדים הזרים התגלה כי פקחים בודדים בלבד בודקים את תנאי ההעסקה של 250,000 עובדים זרים, בניגוד לתקן    ח"כ הורוביץ: "המצב גורם להעדפתם של עובדים זרים על פני עובדים ישראלים"
איציק וולף
המלך הירדני מצטרף לראשי מדינות ערב שמבודדים את נשיא סוריה    "אם הייתי בנעליו, הייתי מתפטר. הייתי מתפטר ומוודא שלכל מי שיבוא אחריי יש היכולת לשנות את הסטטוס קוו"
איציק וולף
קצין משטרה בכיר חנה בחניית נכים ורכבו צולם    בעקבות פניית News1 אל המשטרה נקנס הקצין ב-1,000 שקלים ויינקטו נגדו צעדים משמעתיים    "משטרת-ישראל רואה בחומרה רבה התנהגות לא הולמת זו"
עופר וולפסון
בניגוד גמור לעמדת האוצר, ממשיך להמליץ שר הביטחון על הגדלת הגירעון במעט פחות מאחוז מהתוצר, כדי להתמודד עם הבעיות החברתיות    "35 מיליארד שקל תוספת ל-5 שנים לא יביאו אותנו לא לגרעון של איטליה ולא למציאות של פורטוגל, אירלנד או יוון"
איתמר לוין
דב פולוק האשים את הפרקליטות בניסיון להלך אימים עליו, לאחר שאישר לזמן את שי ניצן לעדות    ביהמ"ש העליון: שופט סביר יתקשה שלא להניח לתחושות כה שליליות להשפיע על החלטתו
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il