X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   חדשות / מבזקים
אבו סובחי ספג עונש קל: 7,500 ש"ח והרחקה ע"ת. בית"ר: "גזען מכוער מלוד"
▪  ▪  ▪
אבו סובחי (אלן שיבר). צפו בניצחון של לוד על בית"ר

יו"ר בני לוד הגיע היום (שלישי) לבית הדין בעקבות התנהגותו במשחקים בין בני סכנין להפועל עכו בשבת האחרונה וביום שלישי הקודם במפגש הטעון בין בני לוד לבית"ר ירושלים ויצא עם עונש קל יחסית. קנס ב-7,500 ש"ח והרחקה ל-3 חודשים על תנאי מכל תפקיד בהתאחדות למשך שנה. סובחי הואשם בהתנהגות בלתי הולמת, הפרת סדר והתפרצות לשדה המשחק.

בנימוקים להחלטה כתבו הדיינים: "אין ספק שהתבטאויותיו של הנאשם חריפות ואין להם מקום בשיח הספורטיבי, כל שכן בהיות הנאשם חבר הנהלה חלות עליו נורמות התנהגות מחייבות וקוד אתי, אשר התנהגותו והדברים שאמר עומדים בסתירה מוחלטת לכך". על הפרות הסדר במשחק מול עכו הוא זוכה מההאשמות בטענה שלא מצאו בסיס ראייתי לנאמר בכתב האישום כך על פי דוח המשקיף שטען שלא שמע את הנאשם ולטענתו נציגי סכנין פעלו במהירות האפשרית.

  • חדשות, תקצירים, טבלה ולוח המשחקים בעמוד ליגת העל >
  • כאמור, לאחר המשחק אבו סובחי הגיע לדוחא כדי להלהיב את היציעים כאשר הוא והקהל פצחו בקריאות גנאי נגד המועדון ונגד העיר ירושלים. זה היה המשך ישיר למילים הקשות שירה לפני המשחק נגד בית"ר ירושלים בגביע (ניצח 0:3) ואחריו.

    "אני לא מבין למה אני פה. כשעמית בן שושן שר לטועמה מחבל הוא לא זומן לדין. אני לא חושב שאני צריך להיות מורחק", אמר אבו סובחי רגע לפני שנכנס לדיון.

    בדיון עצמו, הדיין דוד שמעוני אמר לאבו סובחי: "התפקיד שלך כחבר התאחדות מחייב, אם אתה רוצה להיות חבר הנהלה קבל את קוד ההתנהגות. עשיתי הישג ענק אז שמור על הפה. אם אתה רוצה לקלל, תתפטר מתפקידך כבעלים וכחבר התאחדות".

    אבו סובחי הגיב לדברים ואמר: "למה אנחנו צריכים להיעלב תמיד מאוהדי בית"ר. אני קורא לקהל של סכנין ובית"ר, תפגשו וסיימו את הגזענות".

    האיש החזק בלוד עמד בפני הדיינים דוד שמעוני וגיורא לנדאו כאשר גם המשקיף שציין את ההתנהגות שלו (שילהב את הקהל של סכנין) בדו"ח השיפוט הגיע למקום. המשקיף טען בדיון כי לא ציין את הקריאות במדוייק אלא רק באופן כללי כי הוא אינו מבין את השפה.

    "קיבלתי טלפונים מ-150 אוהדי בית"ר מטלפונים חסומים שאיחלו לי למות", ציין אבו סובחי, "יש כמות קטנה של קהל מגעיל שם. יש לי חברים אוהדי בית"ר ודיברתי מהלב כי פגעו בי. אנשי בית"ר אמרו לי שלא לוחצים יד לערבי כשאח שלי בא ללחוץ יד לנעים. יש קהל של בית"ר שרוצה דו קיום אבל יש גם כאלה שמקללים את הנביא מוחמד וערבים. זה לא יפה. לא התכוונתי לכל הקהל".

    בבית"ר לא ממש אהבו את הדברים שאמר אבו סובחי. "אבו סובחי התנהג בצורה מחפירה ובמשך שבוע שלם התסיס על רקע גזעני", נמסר מהמועדון, "טענותיו על איומים נשמעות כאילו נלקחו מסרט הוליוודי, אם איימו עליו מדוע הוא לא התלונן במשטרה? הוא המשיך להתסיס את האווירה בסיום המשחק, מקומו של אבו סובחי לא בכדורגל הישראלי ואנחנו מקווים שבית הדין ידע להרחיק אנשים אלימים כאלה בכדורגל".

    "אנחנו ממליצים לאבו סובחי להסתכל טוב בראי לפני שהוא מבצע ספינים. את פרצופו המכוער של הגזען מלוד ראינו כולנו וסבלנו במשך 24 שעות".

    תאריך:  14/02/2012   |   עודכן:  14/02/2012
    מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
    ברחבי הרשת / פרסומת
    רשימות קודמות
    איתמר לוין
    עמנואל פלד, שרימה עשרות בני אדם, ביקש לקבל את חומר החקירה בעניינו ובכללו את שמות הקורבנות    ביהמ"ש קבע: אין לאפשר לו ליהנות מפירות עבירותיו; הוא עלול להשתמש במידע לביצוע עבירות נוספות
    איתמר לוין
    שלושה חברי כנסת ו-46 סטודנטים למשפטים מבקשים לקבוע, כי ציון המעבר בבחינה בחודש נובמבר 2011 יהיה 60 במקום 65    טוענים לליקויים חמורים בעבודת ועדת הבחינות בלשכה
    איתמר לוין
    טוענת בסיכומיה במשפטו של אולמרט, כי טלנסקי העיד נגד ראש הממשלה לשעבר משום שחש שתוכנית ההינתקות היא בגידה ערכית    "טלנסקי היה מוכן לרצות את החוקרים בכל מחיר כדי שלא ייעצר"
    עופר וולפסון
    בהסתדרות טוענים כי ההחלטה על סכסוך העבודה, שעלולה להוביל לשביתה, הקתבלה בעקבות החלטות חד-צדדיות שמשמעותן הפרטת החברה
    מירב ארד
    כיהנה בתפקידה האחרון כמנהלת אגף החינוך בעיריית מודיעין מכבים רעות    תחליף את דלית שטאובר שמונתה למנכ"ל משרד החינוך
    כל הזכויות שמורות
    מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
    עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il