X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי   /   חדשות
רמי כהן: "הקהל שלנו נרגע". האדומים יישפטו בחמישי
▪  ▪  ▪
כמה חמור הם ייענשו? אוהדי הפועל ת"א (צילום: אלן שיבר)

אדי ההתפרעות של אוהדי הפועל תל אביב במשחק ההפסד למכבי ראשון לציון עדיין לא התפוגגו, ולמען האמת עוד רחוקים מכך. איגוד הכדורסל הודיע הערב (חמישי) שהאדומים יעמדו לדין בעקבות האירועים הלא-שגרתיים, שצויינו כמובן בדו"ח השיפוט החמור. בתוך כך, הגיעו יו"ר הפועל תל אביב רמי כהן ויו"ר מנהלת הליגה שמואל פרנקל ל"חדשות הספורט" והתייחסו לדברים שנמצאים בראש סדר היום הספורטיבי.

"למה שהשופטים ירגישו מאויימים?"

"את הדוח לא ראיתי, אבל מרסיסי המידע שאני שומע, הוא מסולף בהמון אי דיוקים", פתח רמי כהן בהתקפה. "נאמר שם שדחפתי, איימתי ועשיתי תנועות כאלו ואחרות, אבל הצילומים מוכיחים ההיפך. יערי רייניש משקר".

יו"ר האדומים המשיך להתייחס לשופטים: "הם דרשו משטרה ונכלאו בחדר ההלבשה בסיום המשחק, אבל כשהם יצאו החוצה הם ראו שרק מספר זעום של אוהדים נמצא בחוץ ולא רוצה לעשות להם כלום".

"אני לא יודע מה חשו השופטים, אני יודע עובדות", המשיך כהן לסנגר. "במשך חמש-שש שנים, מאז שקם המועדון הזה, לא היה אף מקרה של אלימות. אם השחקנים והמאמנים שנגנדו לא מרגישים מאויימים, אז למה שהשופטים ירגישו כך?"

לאחר מכן, בסופו של דבר, הסכים כהן להתייחס גם לקבוצה שלו. "האינטרס הוא בראש ובראשונה להרגיע את מערכת הלחצים", אמר. "קודם כל, אנחנו צריכים לעשות בדק בית אצלנו. בחודש האחרון, בכל פעם שעולה השם שלנו, מתעסקים רק עם שירי שואה ואני חושב שעשינו המון עבודה עם שיתוף פעולה של האוהדים כדי למגר אותם. הקהל דווקא נרגע לאחרונה בגזרה הזו, יש שקט".

לדבריו החמורים של רמי כהן, בעיקר כנד יערי רייניש, הגיב גם יושב ראש איגוד השופטים, ראובן וירבניק. "ביום חמישי יש דיון - בו יושמעו כל הטענות, גם של אנשי הפועל", אמר לאתר ערוץ הספורט. "אם נראה זאת לנכון, גם יערי רייניש יזומן לדיון".

"גם למאמנים יש חלק"

אורח נוסף שהגיע הוא שמואל פרנקל, יו"ר מנהלת הליגה, שהתייחס כמובן לאירועים בבית מכבי ונגע בשתי נקודות בעייתיות. "יש פה מכלול של דברים", פתח. "צריך להרגיע גם את המאמנים, כי חלק מההתנהגות שלהם - עם הריצות לשופטים והנפות הידיים - מחמם את הקהל".

כמו כן, לפרנקל היה גם מה לומר על האולם עצמו בראשון לציון: "זה מגרש שלא מתאים למשחקים כאלה. הקהל יושב ממש על הסל וזה בעייתי מאוד. הם כל הזמן קרובים מדי פרקט, וזה לא באשמתם".

"ליגת העל חיכתה להפועל תל אביב זמן רב, זו קבוצה חשובה", סיכם יו"ר המנהלת. "האינטרס של כולנו הוא שלא תהיה אלימות במגרש. אני חושב שהייתה התנהגות שלא היתה צריכה להיות ואני מקווה מאוד שלא נראה דברים כאלה יותר".

 

תאריך:  24/12/2012   |   עודכן:  24/12/2012
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
רשימות קודמות
מערכת אתר ערוץ הספורט
הגיבוי שבירנבוים קיבל הצדיק את עצמו. 16 נק' לרייט
מערכת אתר ערוץ הספורט
הירושלמים חזרו לסורם בלי טפירו. 14 ו-11 ריב' לגרין
איציק וולף
שר החינוך ברך על ההחלטה לאשר את ההכרה במרכז האקדמי אריאל כאוניברסיטה    ״בקדנציה הזאת הושלם מהלך ענק אותו הובלתי למרות אינספור התנגדויות בלתי ענייניות"
אייל אליה
האלופה שנכנסה שוב לקצב יכולה להיות הצלע ה-3 במאבק
אביתר בן-צדף
הסנאטור לינדזי גראהם: פקיסטן אינה בעלת-ברית אמינה, אך ארצות-הברית אינה יכולה בלעדיה
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il