X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מטעם מאדינה מילאנו
▪  ▪  ▪
רשת "מאדינה מילאנו", המתמחה במוצרי איפור וטיפוח, מתרחבת ופותחת 4 סניפים חדשים, המצטרפים ל-14 סניפי הרשת, בהשקעה של 3 מיליון ש"ח.
הסניפים,שיפתחו בפתח תקוה בקניון הגדול, בקריית אונו, במתחם איקאה וויליג' החדש בראשל"צ ובקניון בת ים ברשת אפריל - בקונספט של חנות בתוך חנות, יכללו: צוות מאפרים מקצועי ומיומן, שיעניק התאמות איפור - ללא תשלום, איפורי כלות ועוד.
אופק קאירי, מנכ"ל מאדינה מילאנו: "לאור הביקוש הגובר למוצרי האיפור של מאדינה מילאנו החלטנו להרחיב את הרשת ולפתוח 4 סניפים נוספים המשקפים את ערכי המותג של מאדינה מילאנו - חדשנות, איכות ואופנתיות".
לדבריו: חברת מאדינה מילאנו ישראל, מהווה נתח של 40% משוק האיפור המקצועי ובעקבות פתיחת הסניפים הנוספים, צופים להגדיל את נתח השוק בכ-10%".
הסניפים, משתרעים על פני שטח של כ-45 מ"ר, ומעוצבים עפ"י קונספט החנויות של מאדינה מילאנו הבינלאומית - קווים נקיים וקלאסיים, צבעים שקטים ונעימים, חומרים יוקרתיים וטבעיים ואמצעי מידוף ותאורה חדשניים ומשוכללים, המשדרים מראה אופנתי ויוקרתי.
מוסיף קאירי: "במהלך 2008 אנו מתכוונים לפתוח 3 סניפים נוספים, בירושלים, אשדוד, נתניה ועוד.
מוצרי "מאדינה מילאנו" 900 מוצרים, ב-45 קטגוריות מוצר, המשלבים יוקרתיות, אקסקלוסיביות ואיכותיות, שהוכחו כמענה אולטימטיבי לסגנון החיים המתקדם של האישה בשנות ה-2000.
תאריך:  21/08/2007   |   עודכן:  21/08/2007
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il