X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
יומן ראשי  /  הודעות כלליות
- הודעה מטעם אספרסו בר
▪  ▪  ▪
[צילום: יח"צ]

השף עידו לב ישמש מעתה היועץ הקולינרי והשף הראשי של כל רשת אספרסו בר. לב יפתח תפריטים חדשים עבור הרשת, תוך מתן דגשים קולינריים ייחודיים לכל סניף וסניף.
זו הפעם הראשונה שברשת אספרסו בר מועסק שף רשתי. התפקיד החדש הוא חלק מההיערכות הכוללת של אספרסו בר לפתיחתם של סניפים חדשים ונועד לחזק את בידולה בענף בתי קפה בישראל כרשת המתמקצעת בתחום הקולינרי.
בתקופה הקרובה עומדת אספרסו בר לפתוח שלושה סניפים חדשים, שיופעלו באמצעות זכיינים: בקניון בקריית אונו, במרכז העיר המתחדש בהרצליה ובמרכז הוד השרון.
תהליך הבידול הקולינרי של אספרסו בר החל לפני יותר משנה, עם פתיחתו של דלפק למכירת מוצרי גורמה וכלי שולחן בקניון רמת אביב, אספרסו בר DELIGHTS, סמוך לבית הקפה של אספרסו בר. צעד מרחיק לכת יותר בכיוון הקולינרי נעשה לפני כשנה, עם רכישת המפעל של רשת הפטיסרי טושה והשקת קו מוצרי מאפה וקונדיטוריה בייצור עצמי בניהולה של הקונדיטורית אסנת רוט, אספרסו בר בייקרי.
נורית רוה, הבעלים והמנכ"ל של אספרסו בר: "כרשת שחרטה על דגלה מצוינות וחדשנות, אספרסו בר, שהביאה את בשורת האספרסו ברים לישראל, משתדלת להמציא את עצמה כל פעם מחדש כדי לתת מענה הולם לצרכים ולהרגלי הבילוי המשתנים של הלקוחות. השף הרשתי ידאג לשדרוג התפריטים ולהעשרתם במנות שנותנות מענה לקז'ואל דיינינג - ארוחה בחוץ כחלק מהשגרה ולא כבילוי יוצא דופן, תופעה כלל עולמית שהולכת וצוברת תאוצה רבה בשנתיים האחרונות גם בישראל."
לב, 32, רכש את השכלתו הקולינרית בבית הספר קורדון בלה שבאוסטרליה ובמסעדה הניו יורקית דניאל בולו, שבה התמחה. בארץ הוא הועסק כשף בשורה של מסעדות, ביניהן ביג מאמא, קופי בר, מול-ים, מרתה ולאחרונה הרברט סמואל של השף יונתן רושפלד.

תאריך:  10/12/2007   |   עודכן:  10/12/2007
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il