מסעדת לילית בבעלותה של עמותת עלם מרחיבה את פעילותה וחודרת גם לתחום הקייטרינג.
שירות הקייטרינג מציע פתרון כולל לאירוע גורמה, תוך התבססות על תפריט של המסעדה, שמציג מטבח ים-תיכוני מודרני, כשר בניצוחו של השף עומר בן-גל. השירות מתאים לכל סוגי הלקוחות - הן פרטיים והן עסקיים, ומושתת על התאמה לצורכי הלקוח, טעמו ותקציבו במתכונת ה-TAILOR MADE.
עד כה השקיעה לילית בשירות החדש יותר מרבע מיליון שקל. הקייטרינג ערוך להגשים כל פנטזיה בתחום האירוח הקולינרי ולהוציא לפועל אירוע גורמה מאלף עד תו - מהכפית ועד עיצוב השולחן, כאשר הלקוח נדרש רק להקצות את המקום המתאים. השירות מיועד לכל אירוע מ-20 ועד 200 איש: מסיבות משפחתיות, קבלות פנים, ארוחות שולחן, כיבוד מזנון ועוד. למעוניינים, השירות מספק גם ארוחות מוכנות מראש, בלוויית הוראות חימום והגשה מדויקות.
הקייטרינג יאפשר ללילית להרחיב את המפעל החברתי-חינוכי חסר התקדים שהיא מנהלת זה שמונה שנים, מאז עברה לבעלותה המלאה של עמותת עלם למען נוער במצבי סיכון. במסגרת הפרויקט פותחת המסעדה את ליבה ואת דלתותיה בפני בני נוער שלא זכו להזדמנות שווה ומאפשרת להם לרכוש מקצוע מבוקש בענף המסעדנות. כ-15 בני נוער המועסקים במטבח של לילית מדי שנה, בהדרכתו של צוות מקצועי בראשות השף עמר בן-גל ובליווי ובפיקוח צמוד של עובדים סוציאליים, זוכים לראשונה בחייהם בהזדמנות להשתלבות חיובית בחברה הישראלית באמצעות תעודת כניסה לעולם המטבח והקונדיטוריה.
הרחבת הפעילות תאפשר מעתה ללילית להגדיל את מספר הנערים והנערות המשתתפים בפרויקט. אסף בלנק, מנהל מסעדת לילית: "הרעיון לחדור גם לתחום הקייטרינג נולד מתוך הרצון להגשים את מטרותיה החברתיות של המסעדה, שנשענות על החזון של פילנתרופיה משתלמת: כלומר, יזמות חברתית שמחזיקה את עצמה ואפילו מרוויחה ללא הישענות על מקורות מימון חיצוניים."
"כל שקל שנכנס לקופה מיועד מיידית למימון הפרויקט. באופן זה, כל לקוח של המסעדה או שירות הקייטרינג הוא למעשה גם שותף מלא במפעל החברתי החשוב שלנו".