X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
- הודעה מוטעם בי.וי.אר
▪  ▪  ▪
[צילום: יח"צ]
בי.וי.אר מערכות הכריזה על זכייתה בחוזה לאספקת מערכות אהוד לאימון ותחקור קרבות אוויר בהיקף של 18.4 מיליון דולר עבור לקוח בינלאומי.
המערכות שיסופקו יאפשרו אימון רשתי מוטס בזמן אמת, תוך שמירה על תאימות מלאה למערכות מדור קודם, שסופקו לאותו לקוח בעבר.
מערכת האהוד הינה חליפה כוללת לאימון, תחקור ובטיחות טיסה עבור טייסי קרב. המערכת נועדה להרחיב את יכולות האימון של טייסים תוך כדי טיסה, במגוון רחב של משימות. המערכת מאפשרת אימון אינטראקטיבי של קרבות אוויר ותרחישי אוויר-קרקע ומתן תוצאות בזמן אמת, ללא תלות במטווח קרקעי. המערכת גם מתריעה מפני סכנות כמו התנגשות במטוסים אחרים, או בעצמים הנמצאים על הקרקע. בנוסף, מאפשרת המערכת ניטור בזמן אמת של מהלך הקרב מתחנות קרקעיות ותחקור מקיף של הגיחות בתלת-ממד.
מנכ"ל בי.וי.אר, אילן גילס, מסר: "זו ההזמנה הראשונה של בי.וי.אר לשנת 2008, והיא באה לאחר שהחברה הודיעה בתחילת חודש נובמבר 2007 על זכייה נוספת בחוזה לאספקת מערכת אהוד בהיקף של 19.5 מיליון דולר. בי.וי.אר מסיימת את שנת 2007 עם חוזים חדשים בשווי 42 מיליון דולר, גידול משמעותי לעומת שנת 2006. אנו גאים לזכות בעסקה זו, המחזקת את מעמדה של מערכת אהוד כמערכת המובילה בעולם לאימון קרבות אוויר. העסקה מצביעה על המוניטין שצברה המערכת ביצירת ערך אימוני מוסף ושיפור המוכנות המבצעית של חילות אוויר מובילים באסיה, בנאט"ו וברחבי העולם. החוזה הוא עדות נוספת לאמון שרוכש הלקוח לטיבה ואמינותה של המערכת המסופקת, להובלה הטכנולוגית של בי.וי.אר וליתרונה התחרותי של החברה בתחום מערכות אימון מוטסות המוכללות בפלטפורמה המבצעית".
תאריך:  08/01/2008   |   עודכן:  08/01/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il