X
יומן ראשי
חדשות תחקירים
כתבות דעות
סיפורים חמים סקופים
מושגים ספרים
ערוצים
אקטואליה כלכלה ועסקים
משפט סדום ועמורה
משמר המשפט תיירות
בריאות פנאי
תקשורת עיתונות וברנז'ה
רכב / תחבורה לכל הערוצים
כללי
ספריה מקוונת מיוחדים ברשת
מגזינים וכתבי עת וידאו News1
פורמים משובים
שערים יציגים לוח אירועים
מינויים חדשים מוצרים חדשים
פנדורה / אנשים ואירועים
אתרים ברשת (עדכונים)
בלוגרים
בעלי טורים בלוגרים נוספים
רשימת כותבים הנקראים ביותר
מועדון + / תגיות
אישים פירמות
מוסדות מפלגות
מיוחדים
אירועי תקשורת אירועים ביטוחניים
אירועים בינלאומיים אירועים כלכליים
אירועים מדיניים אירועים משפטיים
אירועים פוליטיים אירועים פליליים
אסונות / פגעי טבע בחירות / מפלגות
יומנים אישיים כינוסים / ועדות
מבקר המדינה כל הפרשות
הרשמה למועדון VIP מנויים
הרשמה לניוזליטר
יצירת קשר עם News1
מערכת - New@News1.co.il
מנויים - Vip@News1.co.il
הנהלה - Yoav@News1.co.il
פרסום - Vip@News1.co.il
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ
X
יומן ראשי   /   הודעות כלליות
רחל לרנר דוא"ל ניוז יחסי ציבור ומיצוב תקשורתי
- הודעה מטעם דנום טכנולוגיות
▪  ▪  ▪
חברת "דנום טכנולוגיות" מקריית אונו, המייבאת ארצה מכשירי לייזר מתקדמים לרפואה משיקה בימים אלה מכשירי לייזר חדשים של חברת "פוטונה" העולמית ומשקיעה 300 אלף שקל במהלך המיתוג לצרכי החדרה ראשוניים לשווקים.
החידוש במכשירי לייזר אלה הוא כי לראשונה מכשיר אחד משמש כפלטפורמה רב שימושית לטיפולים רפואיים מגוונים כגון: רפואת שיניים, רפואה אסתטית, דרמטולוגיה, כירורגיה פלסטית, אף אוזן גרון וגניקולוגיה. בכך מהווה המכשיר מעין "תחנת עבודה" מרכזית במרפאות ובמכוני טיפוח.
מכשירי לייזר אלה קיבלו את אישורי ה-FDA האמריקני ו-CE אירופאי והם נפוצים מאוד בארה"ב, אירופה ואוסטרליה.
ד"ר אמיל ליטבק, הרופא הראשי של "דנום טכנולוגיות" מוסר כי המכשירים החדשניים החלו לעורר עניין רב במרפאות רבות ובמיוחד במרפאות שיניים ויתרונו של מכשיר הלייזר החדש הוא בייעול וקיצור משך זמן הטיפול בצורה משמעותית ותרומתם לרפואה המודרנית משמעותית ביותר.
"ברפואת שיניים לדוגמה ניתן לחסוך מהמטופלים במקרים רבים הליכים כירורגיים מורכבים ולהקל עליהם מאוד. ניתן להפחית עד 80% מזריקות ההרדמה ולקצר את משך זמן הטיפול בשליש" אומר ד"ר ליטבק.
לדוגמה, בתחום הטיפוח הרפואי המכשיר נותן מגוון שלם של פתרונות החל בהצערת עור עדינה ועד לפילינג עמוק, הסרה אפקטיבית של שיער לא רצוי המאופיין בחדירה הומוגנית בעור מבלי להזיק לו וללא מגבלה של סוג העור.
בתחום הסרת הקעקועים ונגעי עור, מכשירי לייזר אלה מסוגלים לספק כ-95% ויותר של דהיית ציורי קעקוע לא רצויים.
מכשירי הלייזר כוללים טכנולוגיה מתקדמת ביותר התומכת בסורק חכם בעל טכנולוגיה ייחודית שאינה קיימת באף מערכת לייזר אחרת. במגע כפתור הטכנולוגיה מתאימה את הפרמטרים של מכשיר הלייזר ליישום המבוקש בצורת עבודה קלה ומהירה.
היקף המכירות של מכשירי לייזר בארץ לשימושי רפואה אסטטית הכוללים מכשירים מייצור מקומי ויבוא מחו"ל מוערך בלמעלה מ-2 מיליון דולר בשנה. יצוין כי עלות מכשיר לייזר אחד נע בין 20 אלף ל-90 אלף דולר.
תאריך:  14/04/2008   |   עודכן:  14/04/2008
מועדון VIP להצטרפות הקלק כאן
ברחבי הרשת / פרסומת
כל הזכויות שמורות
מו"ל ועורך ראשי: יואב יצחק
עיתונות זהב בע"מ New@News1.co.il