חיים אמיתי מונה לתפקיד חשב התעשייה האווירית, במעמד סגן סמנכ"ל בארגון הכספים בהנהלת החברה.
במסגרת תפקידו החדש, יהיה חיים אמיתי אחראי על תכנון וניהול בקרת התקציב של התע"א, בכפיפות למנשה שגיב, סמנכ"ל הכספים של החברה.
אמיתי הצטרף לשורות התע"א בשנת 1981 ושימש בעבר כחשב מפעל הנדסה בתע"א, כסמנכ"ל לכספים של משלחת התע"א בארה"ב, וכסמנכ"ל הכספים של אלתא מערכות, חטיבה וחברה-בת של התע"א בשמונה השנים האחרונות. במסגרת תפקידו באלתא היה אחראי אמיתי על ניהול כספי בהיקף מכירות שנתי של כ-900 מיליון דולר.
חיים אמיתי משמש גם כדירקטור מטעם התע"א בחברת חלל תקשורת בע"מ, החברה המשווקת את שירותי לווייני התקשורת "עמוס", בחברת אלישרא ובחברת הבת של אלתא DTS בצ'ילה.
אמיתי, יליד 1949, נשוי + 2, בעל תואר שני (MBA) במינהל עסקים מטעם אוניברסיטת בר-אילן, דיפלומה בניהול מאוניברסיטת מקג'יל, מונטריאול, קנדה, ותואר ראשון (BA) בפסיכולוגיה מטעם אוניברסיטת ת"א.